Ευάγγελος Αντώναρος: Ο Κώστας Καραμανλής είναι το μόνο μεγάλο εθνικό κεφάλαιο

Ο Ευάγγελος Αντώναρος
Ο Ευάγγελος Αντώναρος EUROKINISSI

Κριτική στην ηγεσία της ΝΔ άσκησε εκ νέου ο Ευάγγελος Αντώναρος λέγοντας πως ο Κώστας Καραμανλής είναι το μοναδικό μεγάλο εθνικό κεφάλαιο

Στο Ραδιόφωνο 24/7 και στην εκπομπή Παιχνίδια Εξουσίας μίλησε ο Ευάγγελος Αντώναρος.

Μιλώντας για τις επιλογές Μητσοτάκη, είπε:

"Δεν μιλάνε στη ΝΔ για τους συνταξιούχους, ούτε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο μέσος άνθρωπος. Διάβασα πως λένε ότι δεν ισχύει πια το οκτάωρο, οι συλλογικές συμβάσεις δεν είναι της εποχής μας κλπ. Τα λένε αυτά σε εποχές που η ανεργία είναι το 20% ; Σε ποιους απευθύνονται; Σε μια μικρή οικονομική ελίτ; Η ΝΔ δεν θα πάρει ούτε εντολή σχηματισμού κυβέρνησης αν συνεχίσουν να λένε όλα αυτά τα πράγματα. Δεν απευθύνονται στο κοινωνικό κέντρο, δεν ξέρουν σε ποιο κόσμο απευθύνονται. Αν τα σκέφτεται μόνος του αυτά ο Κ. Μητσοτάκης δεν έχει καμία σχέση με τον Κωνσταντίνο Καρμανλή, τον πατέρα του, τον Μιλτιάδη Έβερτ και τον Κώστα Καρμανλή. Συνεχίζει να κάνει ο,τι και ο Σαμαράς ο οποίος έβαλε όλα τα αζήτητα του ΛΑΟΣ και της ακροδεξιάς, όπως ο Βορίδης, ο οποίος γύριζε με τσεκούρια όταν εμείς δίναμε πλειοψηφία. Αυτοί μόνο στο προαύλιο της ΝΔ θα έπρεπε να είναι. Τα άκρα δίνουν τις κατευθυντήριες γραμμές αυτή τη στιγμή στη ΝΔ".

Στη συνέχεια τόνισε:

"Ο Κώστας Καραμανλής είναι το μόνο μεγάλο εθνικό κεφάλαιο που διαθέτει αυτή τη στιγμή η χώρα. Με την εύγλωττη σιωπή του δείχνει όχι μόνο ότι σιωπά, αλλά και ότι ξέρει πότε να μιλάει. Σέβεται τις δημοκρατικές διαδικασίες της χώρας. Και η σιωπή του είναι πολιτική παρέμβαση".

Για το πολιτικό του μέλλον αλλά και για το μέλλον της ΝΔ, είπε:

"Κάνω διερευνητικές επαφές με συναδέλφους πολιτικούς, όπως ο Καραχάλιος και η Παπακώστα, και στην Αθήνα και σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Βλέπω ότι η ΝΔ διολισθαίνει προς τα δεξιά, και νεοφιλελεύθερες πολιτικές δεν μου λένε τίποτα. Οδηγούν τον κόσμο στα άκρα. Να μας πει ο Μητσοτάκης πώς οι δημόσιοι υπάλληλοι θα φύγουν".

ADVERTISING

SHARE: