Γερουλάνος: "Ο Χρυσοχοΐδης προσέβαλε τους Έλληνες"

ΒΟΥΛΗ - 3η ΜΕΡΑ - ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
(ICON PRESS / ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ)
ΒΟΥΛΗ - 3η ΜΕΡΑ - ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ (ICON PRESS / ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ) ICON

Διαβάστε τι δήλωσε ο υπουργός Πολιτισμού Π. Γερουλάνος για τις δηλώσεις Μ. Χρυσοχοΐδη αλλά για για όσα ακούγονται περί επιτροπείας

Ο υπουργός Πολιτισμού Π. Γερουλάνος ήταν επικριτικός απέναντι στις δηλώσεις του υπουργού Ανάπτυξης Μ. Χρυσοχοΐδη ότι δεν είχε διαβάσει το μνημόνιο.

Μιλώντας στον realfm δήλωσε  πως "ήταν μία ατυχής προσωπική του στιγμή. Προσέβαλε και τους ψηφοφόρους του αλλά και τους Έλληνες".

Αναφερθείς στα όσα ακούγονται περί επιτροπείας έκανε σαφές πως η Αθήνα δεν συζητά τα περί επιτρόπου τονίζοντας ότι η Ελλάδα μπορεί να ακούσει συμβουλές αλλά δεν συζητά επιτροπείες.

"Έχουν τεράστια σημασία αυτά τα θέματα και κανένας Πρωθυπουργός δεν θα δεχόταν κάτι τέτοιο" είπε ο κ. Γερουλάνος.

Παράλληλα, για το δεύτερο μνημόνιο σημείωσε ότι υπάρχει εθνική γραμμή που αποφασίστηκε από τους πολιτικούς αρχηγούς και πάνω σε αυτή διαπραγματεύεται ο Πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος.

Τέλος, ο Π. Γερουλάνος απέρριψε την πρόταση Σκανδαλίδη για άμεση εκλογή νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ από την κοινοβουλευτική ομάδα δείχνοντας τις διαδικασίες που αποφασίστηκαν βάσει καταστατικού.

Μίλησε δε για αυθόρμητο συναίσθημα σχολιάζοντας τη δήλωση Λοβέρδου ότι θα γίνει μακελειό εάν πειράξει κανείς τον Γιώργο Παπανδρέου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Χρυσοχοΐδης: "Η αλήθεια που είπα γνωρίζω ότι έπασχε"

Χρυσοχοΐδης: Δεν θα παραιτηθώ για ένα πολιτικό λάθος

SHARE:

24Media Network