Η δήλωση της Φωτίου που έκανε “σημαία” ο Αδωνις Γεωργιάδης

Η δήλωση της Φωτίου που έκανε “σημαία” ο Αδωνις Γεωργιάδης
Θεανώ Φωτίου Eurokinissi

Μία αποστροφή της Θεανώς Φωτίου έδωσε στον Αδωνι Γεωργιάδη τη δυνατότητα να περάσει στην αντεπίθεση στο θέμα των υποκλοπών. Τι διευκρίνισε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Το πολιτικό θερμόμετρο ανέβηκε εκ νέου στη Βουλή με αφορμή μία δήλωση της Θεανώς Φωτίου.

Η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας σε επιτροπή της Βουλής, απευθυνόμενη στον Αδωνι Γεωργιάδη, τόνισε ότι “το Ταμείο Ανάκαμψης πάτε να το διασπαθίσετε σε ημέτερους. Ολα γίνονται γι’ αυτό. Κάποιοι που δεν είναι ευχαριστημένοι αποκαλύπτουν τα σκάνδαλά σας. Το θέμα των υποκλοπών συνδέεται απευθείας με το πού πάνε τα χρήματα. Δεν εχετε πείσει κανέναν. Πάμε για εκλογές, γιατί δεν αντέχετε ούτε μέχρι τον Ιανουάριο.

Ο Αδωνις Γεωργιάδης σήκωσε το γάντι και με tweet του τόνισε το εξής: Η Θεανώ Φωτίου στην Βουλή πριν λίγο ευθέως είπε ότι οι επιχειρηματίες που δεν είναι ευχαριστημένοι από την Κυβέρνηση ως προς τα χρήματα του Ταμείου Ανάκαμψης βγάζουν τις υποκλοπές για να ρίξουν την Κυβέρνηση! Τα σχόλια δικά σας.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε να διευκρινίσει, με γραπτή της δήλωση, τα εξής: “Επειδή η κυβέρνηση της ΝΔ ετοιμάζεται να αναλάβει πρωτοβουλία για το θέμα των υποκλοπών και τα στελέχη της παριστάνουν τους ευαίσθητους για δήθεν κενά και «πλημμεληματοποιήσεις» στην ποινική καταστολή μετά τις αλλαγές του ΠΚ, ας γνωρίζουν ότι υπάρχει ήδη το ποινικό οπλοστάσιο που απαγορεύει τα κακόβουλα λογισμικά στη χώρα μας. Όσοι έχουν εμπλακεί σε αυτό το παρακράτος παρακολουθήσεων έχουν τελέσει πληθώρα και κακουργημάτων και πλημμελημάτων”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα