Η Ένωση Κεντρώων για Τσίπρα, χρέος και Eurogroup

Συζήτηση και λήψη απόφασης, στην Ολομέλεια της Βουλής, για αιτήσεις άρσης ασυλίας Βουλευτών την Τετάρτη 3 Μαΐου 2017.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Συζήτηση και λήψη απόφασης, στην Ολομέλεια της Βουλής, για αιτήσεις άρσης ασυλίας Βουλευτών την Τετάρτη 3 Μαΐου 2017. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Με ανακοίνωσή του το κόμμα του κ. Λεβέντη ζήτησε εκ νέου κυβέρνηση τεχνοκρατών, διαφορετικά “θα είμαστε πάντα μπλεγμένοι με μνημόνια και δεν θα βγούμε ποτέ από την κρίση”

Επικροτεί, με ανακοίνωσή της, η Ένωση Κεντρώων την απόφαση του πρωθυπουργού να μην συνδέει τη 15η Ιουνίου με τη ρύθμιση του χρέους. «Χαιρόμαστε που ο κ. Τσίπρας κατάλαβε πως η ρύθμιση για το χρέος θα γίνει τον Αύγουστο του 2018 και έπαψε πλέον να συνδέει την 15η Ιουνίου με την μείωση του χρέους», σημειώνει και προσθέτει: «Όμως οι μεταρρυθμίσεις πρέπει να γίνουν και στην Ένωση Κεντρώων θεωρούμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ σαν κόμμα πολύ λίγο πιστεύει στην Ευρώπη και ακόμη λιγότερο στις μεταρρυθμίσεις. Θεωρούμε ότι είναι πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθούν οι μεταρρυθμίσεις από την παρούσα κυβέρνηση».

Η Ένωση Κεντρώων επαναλαμβάνει το αίτημα για κυβέρνηση τεχνοκρατών λέγοντας: «το πολιτικό σύστημα πρέπει να ασπαστεί την αντίληψη για μια κυβέρνηση τεχνοκρατών και την φορά αυτή να μην είναι μόνο ο πρωθυπουργός τεχνοκράτης, αλλά και όλοι οι υπουργοί. Διαφορετικά, θα είμαστε πάντα μπλεγμένοι με μνημόνια και δεν θα βγούμε ποτέ από την κρίση. Όσοι δε, κακολογούν ή δυσφημούν τους τεχνοκράτες, ας διερωτηθούν: οι πολιτικοί μας πτώχευσαν με τις ανοησίες τους ή οι τεχνοκράτες;".

SHARE:

24Media Network