Η Καϊλή ζητά πειθαρχικό για την “καλτσοδέτα”

Η Καϊλή ζητά πειθαρχικό για την “καλτσοδέτα”

Την παραπομπή στο πειθαρχικό του ΠΑΣΟΚ του Σωκράτη Ξυνίδη, που την είχε αποκαλέσει "καλτσοδέτα" αλλά και την παραπομπή των Καστανίδη και Κουτμερίδη ζητά η Εύα Καϊλή.

Να παραπεμφθούν στο πειθαρχικό του ΠΑΣΟΚ οι Σωκράτης Ξυνίδης, που την είχε αποκαλέσει “καλτσοδέτα”, αλλά και οι Καστανίδης και Κουτμερίδης, ζητά η Εύα Καϊλή.

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ζήτησε την παραπομπή των συναδέλφων της για τα όσα ειπώθηκαν στη Βουλή κατά τη συνεδρίαση για την ψήφο εμπιστοσύνης στο Γιώργο Παπανδρέου και το δημοψήφισμα.

Για να υπενθυμίσουμε τι είχε γίνει τότε, στις 4 Νοεμβρίου η Καϊλή δήλωσε την πρόθεσή της να μην δώσει ψήφο εμπιστοσύνης και εξέφρασε την αντίθεσή της στη διεξαγωγή δημοψηφίσματος.

Λίγο μετά την ομιλία του Γιώργου Παπανδρέου στη Βουλή, η Εύα Καϊλή είχε ζητήσει τον λόγο αλλά είχε διακοπεί η συνεδρίαση, με αποτέλεσμα εκνευρισμένη να υψώσει τον τόνο της.

Τότε ο Σ. Ξυνίδης ακούστηκε να λέει “Σιγά την καλτσοδέτα”.

Το ίδιο βράδυ, ο Χάρης Καστανίδης δήλωσε:

“Μια από τις βουλευτίνες, αυτή που κάλεσε τον Γιώργο Παπανδρέου να παραιτηθεί, έχει γεμίσει με την παρουσία της το… κάδρο της πολιτικής”, ενώ μία μέρα μετά ο κ. Κουτμερίδης σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων είπε :

“Πολύ μεγάλο πολιτικό πρόσωπο η κυρία Καϊλή. Εφόσον το πολιτικό σύστημα έμεινε στην αξιολόγηση της κυρίας Καϊλή, εγώ δεν αισθάνομαι και τόσο σίγουρος πως θα έχουμε θετική προοπτική”.

Για αυτές τους τις δηλώσεις ζητά τώρα την παραπομπή τους η Εύα Καϊλή η οποία ισχυρίζεται ότι δέχτηκε σεξιστικά και προσβλητικά σχόλια από τους συναδέλφους της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα