Η κυβέρνηση, μέσω Ιράν, λέει 'Όχι' σε εκλογές

Επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο Ιράν.
(EUROKINISSI/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ANDREA BONETTI)
Επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο Ιράν. (EUROKINISSI/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ANDREA BONETTI) EUROKINISSI

"Αδιανόητο να γίνουν εκλογές, δεν μπορεί να γίνονται κάθε τρεις μήνες" σημειώνει κυβερνητική πηγή που βρίσκεται στην αποστολή του πρωθυπουργού στο Ιράν. Τι σημείωσε για τους αγρότες και τις κινητοποιήσεις τους

Αυτό που απασχολεί την κυβέρνηση, είναι το προσφυγικό, είναι η αξιολόγηση που πρέπει να προχωρήσει και να προχωρήσει η Ελλάδα στην ανάπτυξη μέσα από μια ενεργητική και πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική, τόνισε ανώτατη κυβερνητική πηγή, σε σύντομη συνομιλία που είχε στην Τεχεράνη με τους δημοσιογράφους.

Για τους αγρότες και τις κινητοποιήσεις τους , η ίδια πηγή, σημείωσε ότι δεν υπάρχει τίποτα να δώσει η κυβέρνηση, γιατί όπως τόνισε, η συζήτηση γίνεται πάνω σε μία πρόταση νόμου και όχι σε νομοσχέδιο, που αφορά όλη την κοινωνία, τους άνεργους, τους χαμηλοσυνταξιούχους. Αυτοί δεν έχουν φωνή; είπε χαρακτηριστικά. Ειδικά τους αγρότες, πρόσθεσε, τους ευνοεί. Είναι εξαιρετικά εγωιστικό, συνέχισε η ίδια πηγή, το ότι οι αγρότες, δεν έρχονται στο τραπέζι του διαλόγου.

Σε ερώτηση αν ανησυχεί για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, η ίδια πηγή υπογράμμισε ότι ανησυχεί για το προσφυγικό, για την αξιολόγηση και να προχωρήσει η Ελλάδα στην ανάπτυξη μέσα από μια ενεργητικά πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική.

Η ίδια πηγή είπε ότι είναι αδιανόητο να γίνουν εκλογές και πρόσθεσε ότι δεν μπορεί να γίνονται εκλογές κάθε τρείς μήνες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Σενάρια εκλογών πάνω από το Μαξίμου

Ποιος θέλει εκλογές;

SHARE:

24Media Network