Η ΝΔ υπερασπίζεται τον συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά, Σταύρο Παπασταύρου

Συνεδρίαση του Άτυπου Πολιτικού Συμβουλίου της Νέας Δημοκρατίας την Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015.
(EUROKINISSI/ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ)
Συνεδρίαση του Άτυπου Πολιτικού Συμβουλίου της Νέας Δημοκρατίας την Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015. (EUROKINISSI/ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ) EUROKINISSI

Ανακοίνωση της Συγγρού μετά την επίθεση των ΑΝΕΛ στον πρώην σύμβουλου του πρώην πρωθυπουργού

Για νέα συκοφαντία σε βάρος του Σταύρου Παπασταύρου κάνει λόγο η Νέα Δημοκρατία, υπερασπιζόμενη τον πρώην σύμβουλο του Αντώνη Σαμαρά, μετά την κλήση του από τον εισαγγελέα και την επίθεση που εξαπέλυσαν εναντίον του οι Ανεξάρτητοι 'Έλληνες.

“Η συκοφαντία σε βάρος του κ. Παπασταύρου συνεχίζεται, αλλά πέφτει στο κενό” υποστηρίζει η ανακοίνωση που εκδόθηκε καταφανώς κατόπιν επικοινωνίας της σημερινής ηγεσίας της ΝΔ με την απελθούσα.

Η Συγγρού αναφέρει αναλυτικά ότι ο έλεγχος της υπόθεσης Παπασταύρου ξεκίνησε από τη Δικαιοσύνη επί των ημερών της προηγούμενης κυβέρνησης, κάτι που όπως τονίζει παραλείπεται να αναφερθεί από τους ΑΝΕΛ, ενώ τώρα απλώς εκδόθηκε το πόρισμα της έρευνας.

Αναφέρει επίσης ότι βάσει του πορίσματος της έρευνας κανείς από τους ελεγκτές δεν βρήκε οποιαδήποτε αξιόποινη πράξη ή στοιχείο φοροδιαφυγής και δεν προτείνει την επιβολή οποιουδήποτε προστίμου, γεγονός που όπως σημειώνει επίσης παραλείπουν να αναφέρουν οι ΑΝΕΛ, αλλά απλώς ζητήθηκαν πρόσθετες διευκρινήσεις και αυτές τις διευκρινήσεις κλήθηκε να παράσχει.

“Σε κάθε περίπτωση, η ανεξάρτητη Δικαιοσύνη κάνει τη δουλειά της και πολύ σύντομα θα δώσει απάντηση στους συκοφάντες. Την ώρα μάλιστα που προκύπτουν τεράστια πραγματικά σκάνδαλα σε βάρος μελών πρώην και νυν της σημερινής κυβέρνησης. Συκοφαντώντας τους άλλους δεν θα μπορέσουν να αποφύγουν τις δικές τους ευθύνες” καταλήγει η ανακοίνωση της Ν.Δ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία
SHARE:

24Media Network