Για κακούργημα ο 62χρονος που έστελνε απειλητικά μηνύματα σε βουλευτές

Για κακούργημα ο 62χρονος που έστελνε απειλητικά μηνύματα σε βουλευτές
Αστυνομία 123RF

Βαριές κατηγορίες έχει να αντιμετωπίσει ο 62χρονος ο οποίος συνελήφθη για το γεγονός ότι έστελνε απειλητικά μηνύματα σε βουλευτές για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Τον δρόμο του εισαγγελέα πήρε ο 62χρονος που κατηγορείται ότι έστελνε απειλητικά μηνύματα σε βουλευτές. Η σύλληψή του έγινε χθες το βράδυ στο Παγκράτι από άντρες της Ασφάλειας Αττικής, μετά από σχετική εισαγγελική έρευνα που διατάχτηκε από την Εισαγγελία Αρείου Πάγου.

Πρόκειται για ένα πρώην ναυτικό με μάλλον ακροδεξιές απόψεις χωρίς να έχει ενταχθεί σε κάποιο κόμμα ο οποίος ακολούθησε την παρότρυνση μέσω Twitter στελέχους της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, να στέλνουν μηνύματα οι πολίτες στους επτά βουλευτές εκτός ΣΥΡΙΖΑ που θα στηρίξουν τη συμφωνία των Πρεσπών και μάλιστα παρέθετε δημοσίως τους αριθμούς των τηλεφώνων τους. Ανάμεσά τους ήταν η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη και τα πρώην στελέχη των ΑΝΕΛ.

Το συγκεκριμένο στέλεχος έχει συμπεριληφθεί στην δικογραφία που έχει σχηματιστεί αλλά έχει παρέλθει τα όρια του αυτοφώρου. Αναφορικά με τον 62χρονo πρώην ναυτικό που εντοπίστηκε στο Παγκράτι, φέρεται να έχει αποστείλει τουλάχιστον δύο μηνύματα εκ των οποίων το πρώτο είναι πιο απειλητικό καθώς αποκαλεί τους παραλήπτες των SMS «προδότες που θα εκτελεστούν αν ψηφίσουν την Συμφωνία»…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα