Καμίνης για αποτέλεσμα στην Κεντροαριστερά: Θα προχωρήσουμε με ενότητα και ελπίδα

Καμίνης για αποτέλεσμα στην Κεντροαριστερά: Θα προχωρήσουμε με ενότητα και ελπίδα
Celebratory event for the 43rd anniversary of the founding of the Panhellenic Socialist Movement, in Athens,Greece on Sep. 3, 2017 / 43 , 3 , 2017. Nikos Libertas / SOOC

Δήλωση Γ. Καμίνη για το αποτέλεσμα των εκλογών

Αργά μετά τα μεσάνυχτα ο Γιώργος Καμίνης συνεχάρη όλους τους συνυποψήφιους για τον αγώνα που έδωσαν στην ηγεσία για το νέο φορέα στην Κεντροαριστερά, ιδίως τη Φώφη Γεννηματά και τον Νίκο Ανδρουλάκη καθώς και τον Νίκο Αλιβιζάτο για την άψογη διεξαγωγή της διαδικασίας της ψηφοφορίας. «Θα προχωρήσουμε με ενότητα και ελπίδα για όλα όσα μπορούμε να πετύχουμε μαζί. Σήμερα με τη μαζική συμμετοχή ξεκίνησε η μεγάλη μέρα για την παράταξη και τη χώρα», δήλωσε ο κ. Καμίνης.

Ο δήμαρχος Αθηναίων εξέφρασε τις ευχαριστίες στους προοδευτικούς πολίτες «που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους σήμερα. Οι ιδέες μας, οι προτάσεις μας, οι άνθρωποι που μας εκπροσωπούν, θα είναι παρόντες. Ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου, τους εκατοντάδες εθελοντές που μέσα σε λίγες εβδομάδες και σε δύσκολες συνθήκες, έδωσαν την ψυχή τους, για να δημιουργηθεί από το μηδέν μια νέα δυναμική. Όλοι μαζί θα χτίσουμε τη νέα μας παράταξη. Όλοι μαζί θα αλλάξουμε τη χώρα», τόνισε .

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα