Καπερνάρος: Θα ψηφίσω Πρόεδρο της Δημοκρατίας ανάλογα με τα πρόσωπα

Καπερνάρος: Θα ψηφίσω Πρόεδρο της Δημοκρατίας ανάλογα με τα πρόσωπα

Τι δήλωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Βασίλης Καπερνάρος, για το ενδεχόμενο να ψηφίσει υπέρ υποψηφίου Προέδρου της Δημοκρατίας

Ανοικτό άφησε το ενδεχόμενο να ψηφίσει υπέρ υποψηφίου για την Προεδρία της Δημοκρατίας τον Μάρτιο του 2015 άφησε ο ανεξάρτητος βουλευτής Βασίλης Καπερνάρος, πρώην στέλεχος των Ανξερτήτων Ελλήνων, σε δηλώσεις του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, το πρωί της Κυριακής.

Ο κ. Καπερνάρος τόνισε, ότι η απόφασή του θα επηρεαστεί από τα πρόσωπα τα οποία θα προταθούν για την θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Όπως είπε, θα συμβουλευτεί και τους ψηφοφόρους του, προσπαθώντας να μεταφέρει την δική τους θέση και άποψη για το θέμα εντός της Βουλής.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, είχε καλέσει βουλευτές οι οποίοι εξελέγησαν με το ψηφοδέλτιο των ΑΝΕΛ να μην παραβιάσουν την λαϊκή εντολή την οποία έχουν λάβει και να μην ψηφίσουν υπέρ προεδρικού υποψηφίου.

“Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν θα παίξουν παιχνίδια στον ελληνικό λαό ώστε να διατηρηθεί έμμεσα η συγκυβέρνηση Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ”, ανέφερε ο κ. Καμμένος, απαντώντας στον Δ. Παπαδημούλη, ο οποίος τον είχε καλέσει να τοποθετηθεί εν όψει της προεδρικής εκλογής.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα