Καβγάς κυριών στη Βουλή για λιάσιμο, προσφυγικό και επίπεδο μηδέν

Καβγάς κυριών στη Βουλή για  λιάσιμο, προσφυγικό και επίπεδο μηδέν

"Πάω να λιαστώ" είπε ειρωνικά η Εύη Χριστοφιλοπούλου στην Τασία Χριστοδουλοπούλου που της απάντησε ότι έχει μηδενικό επίπεδο και ότι στερείται θέσεων (Vid)

Αντιπαράθεση διανθισμένη με απίθανες στιχομυθίες ξέσπασε στη Βουλή μεταξύ τριών κυριών: της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ, Εύης Χριστοφιλοπούλου, της προεδρεύουσας Τασίας Χριστοδουλοπούλου και της αναπληρώτριας υπουργού Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θ. Φωτίου.

Τα πνεύματα οξύνθηκαν όταν η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, φανερά ενοχλημένη από όσα ανέφερε η κυρία Φωτίου για τη δημιουργία κοινωνικών δομών και "το όραμα του ΣΥΡΙΖΑ για τον Σοσιαλισμό" άρχισε να τη διακόπτει και να φωνασκεί. Το αποτέλεσμα ήταν να παρέμβει η προεδρεύουσα Τασία Χριστοδουλοπούλου και να καλέσει την βουλευτή του ΠΑΣΟΚ να ηρεμήσει. Εκείνη όμως δεν σταμάτησε και συνέχισε να καταφέρεται κατά της κυρίας Φωτίου. Όταν μάλιστα η κυρία Χριστοδουλοπούλου της συνέστησε να πάει έξω για να ηρεμήσει εκείνη απάντησε ειρωνικά: «ναι, πάω να λιαστώ»…

«Πηγαίνετε  να λιαστείτε μήπως αισθανθείτε καλύτερα» απάντησε στη δηκτική αναφορά για το προσφυγικό η κυρία Χριστοδουλοπούλου και συνέχισε: «το επίπεδο σας έχει φτάσει το μηδέν πια, και το δικό σας και της παράταξης σας». «Αυτή είναι η θέση σας για το προσφυγικό; Αυτό έχετε καταλάβει ένα χρόνο τώρα;» διερωτήθηκε την ώρα που η βουλευτίς του ΠΑΣΟΚ συνέχισε να φωνάζει από τα έδρανα.

Το ζήτημα έληξε λίγο αργότερα όταν ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Βασίλης Κεγκέρογλου, σε σαφώς χαμηλότερους τόνους, κάλεσε την προεδρεύουσα να διαγράψει όλους τους διαλόγους από τα πρακτικά και να μην απευθύνεται στο σύνολο της παράταξης. «Δεν έχω πρόβλημα να διαγραφούν οι διάλογοι αλλά προκλήθηκα και έπρεπε να απαντήσω» είπε η Τασία Χριστοδουλοπούλου.

SHARE: