Κικίλιας: Να απαντήσει ο Τσίπρας εάν υιοθετεί τις δηλώσεις Τόσκα για την Πυροσβεστική

Κικίλιας: Να απαντήσει ο Τσίπρας εάν υιοθετεί τις δηλώσεις Τόσκα για την Πυροσβεστική
Έκτακτη συνέντευξη Τύπου, του εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλη Κικίλια, την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017, στα κεντρικά γραφεία του Κόμματος. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Προσβλητικές χαρακτηρίζει τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη χθες στη βουλή η ΝΔ, τονίζοντας ότι οι πυροσβέστες είναι ήρωες και καλώντας τον πρωθυπουργό να πάρει θέση

Πυρά κατά του Νίκου Τόσκα εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή τις χθεσινές δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη για το Πυροσβεστικό Σώμα.

“24 ώρες μετά τις προσβλητικές δηλώσεις του κ. Τόσκα κατά των στελεχών του Πυροσβεστικού Σώματος, η Κυβέρνηση σιωπά”, ανέφερε σε δήλωση του ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας.

“Οι Έλληνες πυροσβέστες, σύγχρονοι ήρωες στα μάτια της ελληνικής κοινωνίας, χωρίς ατομικά μέσα προστασίας και με πεπαλαιωμένο εξοπλισμό, σώζουν ζωές, προστατεύουν περιουσίες και το φυσικό πλούτο της χώρας.

Ο κ. Τόσκας, όμως, τους κατηγορεί για ανεπάρκεια!”, συνέχισε ο κ.Κικιλιας.

“Ο ίδιος υπήρξε υψηλόβαθμος στρατιωτικός, αλλά – όπως φαίνεται – δεν έμαθε ποτέ ότι την αποτυχία την αναλαμβάνει ο στρατηγός και δεν τη φορτώνει στους στρατιώτες του”, πρόσθεσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ, καταλήγοντας απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό:

“Καλούμε τον κ. Τσίπρα να απαντήσει: Υιοθετεί ή καταδικάζει τις δηλώσεις Τόσκα;”

Επίθεση στον Τόσκα και από Μάξιμο Χαρακόπουλο με τον αναπληρωτή τομεάρχη της ΝΔ για θέματα Προστασίας του Πολίτη να χαρακτηρίζει θεατή στο χιλιοπαιγμένο έργο των Εξαρχείων τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα