Κιβωτός του Κόσμου: Το μεσημέρι ανακοινώνεται η νέα διοίκηση της δομής

Κιβωτός του Κόσμου: Το μεσημέρι ανακοινώνεται η νέα διοίκηση της δομής
Eurokinissi

Τα πρόσωπα για τη νέα διοίκηση της Κιβωτού του Κόσμου έχουν κλείσει εκτός από ένα και αναμένεται να ανακοινωθούν το μεσημέρι της Τρίτης, όπως ανακοίνωσε η Δόμνα Μιχαηλίδου.

Το μεσημέρι της Τρίτης (22/11) αναμένεται να ανακοινωθεί η σύσταση της νέας διοίκησης της Κιβωτού του Κόσμου, μετά από τις καταιγιστικές καταγγελίες για ξυλοδαρμούς και σεξουαλική κακοποίηση εντός των δομών.

Αυτό γνωστοποίησε η υφυπουργός Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δόμνα Μιχαηλίδου σε δηλώσεις της στο Mega και σημείωσε ότι η κυβέρνηση έχει βρει τα πρόσωπα που θα απαρτίζουν το νέο διοικητικό συμβούλιο της Κιβωτού του Κόσμου, τα οποία όπως είπε θα είναι πρόσωπα κύρους.

«Την δουλεύαμε όλο το βράδυ, ξέρουμε τα ονόματα, μας λείπει κάτι για να την κλείσουμε» είπε η υφυπουργός Εργασίας εξηγώντας ότι «πρέπει να μπει μια διοίκηση που να γνωρίζει και να έχει την τεχνογνωσία για την παιδική προστασία».

Σκιαγραφόντας τα πρόσωπα που θα είναι στη νέα διοικήση της Κιβωτού του Κόσμου η κα. Μιχαηλίδου είπε ότι «είναι άνθρωποι που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στην παιδική προστασία σε παιδιά σε κλειστές δομές είτε σε ανοιχτές δομές, που είναι ειδικοί παιδικής προστασίας και γνωρίζουν πώς να τρέχουν μπροστά τέτοιες δομές».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα