ΚΚΕ: Ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει την κοροϊδία της προεκλογικής αλληλογραφίας με την κα. Φον Ντερ Λάιεν

Διαβάζεται σε 1'
Σημαίες του ΚΚΕ (φωτογραφία αρχείου)
Σημαίες του ΚΚΕ (φωτογραφία αρχείου) ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ/EUROKINISSI

“Ο κ. Μητσοτάκης εμφανίζει μια εικονική πραγματικότητα τη στιγμή που οι λαϊκές οικογένειες θα πληρώσουν ακόμα πιο ακριβά το ήδη πανάκριβο ρεύμα” αναφέρει το ΚΚΕ.

«Ο κ. Μητσοτάκης επιμένει στη γνωστή του τακτική. Από τη μία, εμφανίζει μια εικονική πραγματικότητα περί δήθεν “μείωσης των τιμών” στο σούπερ μάρκετ, όταν τα ίδια τα στοιχεία που επικαλείται αποτυπώνουν μια σοκαριστική αύξηση 30% την τελευταία διετία. Από την άλλη, συνεχίζει και μετεκλογικά την κοροϊδία της προεκλογικής αλληλογραφίας με την κυρία φον ντερ Λάιεν, παρουσιάζοντας τους “εμπρηστές” τής ακρίβειας σαν “πυροσβέστες”» αναφέρει το ΚΚΕ σε σχόλιό του

«Την ίδια στιγμή που παίζεται αυτό το κακόγουστο θέατρο, οι λαϊκές οικογένειες μαθαίνουν ότι θα πληρώσουν ακόμα πιο ακριβά το ήδη πανάκριβο ηλεκτρικό ρεύμα στους λογαριασμούς του Ιουλίου, σαν αποτέλεσμα της πολιτικής της “απελευθέρωσης” της αγοράς ενέργειας, των χρηματιστηρίων και της “πράσινης” μετάβασης, που υλοποιεί η κυβέρνηση της ΝΔ με τη σύμφωνη γνώμη των άλλων κομμάτων της ΕΕ και του συστήματος» καταλήγει.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα