ΚΚΕ: Υπερψηφίστηκαν πρόγραμμα, καταστατικό και πολιτική απόφαση

ΑΘΗΝΑ-Έναρξη των εργασιών του 19ου Συνεδρίου του ΚΚΕ με την παρουσίαση της εισήγησης της Κεντρικής Επιτροπής από τη γενική γραμματέα της ΚΕ Αλέκα Παπαρήγα.(EUROKINISSI-ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ)
ΑΘΗΝΑ-Έναρξη των εργασιών του 19ου Συνεδρίου του ΚΚΕ με την παρουσίαση της εισήγησης της Κεντρικής Επιτροπής από τη γενική γραμματέα της ΚΕ Αλέκα Παπαρήγα.(EUROKINISSI-ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ) EUROKINISSI

Υπερψηφίστηκαν, Πρόγραμμα, Καταστατικό και Πολιτική Απόφαση από το 19ο Συνέδριο του ΚΚΕ. Συνεχίζονται οι εργασίες του Συνεδρίου

Το 19ο Συνέδριο του ΚΚΕ υπερψήφισε ομόφωνα το νέο πρόγραμμα του κόμματος, το νέο καταστατικό και την πολιτική απόφαση του Συνεδρίου.

"Η εισήγηση και το κλείσιμο της ΚΕ του ΚΚΕ υπερψηφίστηκαν ομόφωνα. Η εισήγηση και το κλείσιμο της Κεντρικής Επιτροπής Οικονομικού Ελέγχου (ΚΕΟΕ) υπερψηφίστηκαν με ένα κατά και ένα λευκό", επισημαίνεται σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του κόμματος.

"Οι εργασίες του Συνεδρίου συνεχίζονται με βάση το χρονοδιάγραμμα" αναφέρεται στη συνέχεια της ανακοίνωσης, ενώ σε ό,τι αφορά τη συζήτηση και τις ψηφοφορίες, επισημαίνεται ότι αυτές "ολοκληρώθηκαν σε κλίμα ουσιαστικής συζήτησης και ιδεολογικοπολιτικής ενότητας, στη διάρκεια της οποίας μίλησαν 77 σύνεδροι με χρόνο ομιλίας 12 λεπτά".

Επίσης "υπήρχαν δεκάδες παρεμβάσεις-προτάσεις γραπτές και προφορικές στις εισηγήσεις της Κεντρικής Επιτροπής και της Κεντρικής Επιτροπής Οικονομικού Ελέγχου".

SHARE:

24Media Network