Κουράκος: “Ο Γιώργος Βουλγαράκης πίσω από τους Ανεξάρτητους Έλληνες”

Κουράκος: “Ο Γιώργος Βουλγαράκης πίσω από τους Ανεξάρτητους Έλληνες”
ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ- ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ // ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΑΚΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ .(EUROKINISSI-ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Υπέβαλε την παραίτησή του ο βουλευτής Β' Πειραιά των Ανεξάρτητων Ελλήνων Γιάννης Κουράκος. Καταγγέλλει εμπλοκή του Γιώργου Βουλγαράκη στο κόμμα και ζητεί άρση τηλεφωνικού απορρήτου

Σε “παρουσία” του Γιώργου Βουλγαράκη πίσω από τους ΑΝΕΛ αναφέρθηκε ο βουλευτής Β’ Πειραιά Γιάννης Κουράκος, εξερχόμενος της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ένα τέταρτο μετά την έναρξή της.

Όπως ανέφερε ο Γιάννης Κουράκος στους δημοσιογράφους, μετά από όσα έγιναν, με πήρε στο τηλέφωνο ένας πολιτικός και μου είπε: Τώρα που βρήκαμε λεφτά για το κόμμα πάτε να το διαλύσετε;

Διευκρίνισε ότι ο πολιτικός ήταν ο Γιώργος Βουλγαράκης, στον οποίο, όπως σημείωσε, του απάντησε, “τι μου ζητάς; πώς να μαζέψω εγώ τον Χρήστο Ζώη;”

Σύμφωνα με τον Γιάννη Κουράκο, ο Γιώργος Βουλγαράκης του ανταπάντησε ότι θα τηλεφωνούσε ο ίδιος στον Χρήστο Ζώη.

Πάντα σύμφωνα με τον βουλευτή Β’ Πειραιά, ο ίδιος και ο Χρήστος Ζώης είναι πρόθυμοι να πάνε στον εισαγγελέα και να ζητήσουν την άρση του τηλεφωνικού τους απορρήτου, προκειμένου να επιβεβαιωθεί η αλήθεια των ισχυρισμών Βουλγαράκη και ότι καλούν τον Πάνο Καμμένο να πράξει το ίδιο.

Ανέφερε, τέλος, ότι ο ίδιος δεν έχει καμία θέση στο κόμμα όταν βρίσκονται άτομα όπως ο κ. Βουλγαράκης πίσω από αυτό.

“Η ελληνική απάντηση στην αποστασία είναι ανένδοτος αγώνας”, δήλωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος με αφορμή την αποχώρηση του κ. Κουράκου.

“Θεωρώ ότι όταν ένα πολιτικό πρόσωπο έχει κάτι να καταγγείλει, πρέπει να καταθέτει στοιχεία και όχι να πετάει μια κουβέντα και να φεύγει. Δεν τιμά κανέναν μας να μετατρέπει το κόμμα σε δημόσιο κουτσομπολιό” δήλωσε, σχετικά με την καταγγελία Κουράκου, ο βουλευτής Β’ Αθηνών Γιάννης Δημαράς.

Αναχωρώντας από τα γραφεία του κόμματος όπου συνεδρίασε η Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ, για να μεταβεί στη Βουλή, προκειμένου να συμμετάσχει στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, ο κ. Δημαράς αναφέρθηκε και στη δική του στάση απέναντι στους ΑΝΕΛ και αποσαφήνισε ότι συνεχίζεται η συνεργασία του Άρματος Πολιτών με τους ΑΝΕΛ χωρίς να υπάρχει κανένα θέμα αποστασιοποίησης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα