Κύρκος: Δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία για αλλαγή στάσης από το Ποτάμι

Κύρκος: Δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία για αλλαγή στάσης από το Ποτάμι
O πρώην ευρωβουλευτής του Ποταμιού, Λεωνίδας Κύρκος Eurokinissi

"Μιλώντας για το πολιτικό κλίμα και συναρτώντας την ψήφο μας με αυτό είναι υπεκφυγή, είναι σαν να κλωτσάμε την μπάλα έξω από το γήπεδο" αναφέρει ο ευρωβουλευτής του Ποταμιού.

Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να μην υπερψηφίσει το Ποτάμι τη συμφωνία των Πρεσπών τόνισε ο ευρωβουλευτής του Ποταμιού Μίλτος Κύρκος μιλώντας στον ρ/σ news24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή “Παιχνίδια εξουσίας” των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού.

Και πρόσθεσε: “Ο Σταύρος Θεοδωράκης έχει δηλώσει καθαρά ότι η στάση του θα καθοριστεί από εθνικά κριτήρια. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για αλλαγή στάσης από τη στιγμή που η συμφωνία των Πρεσπών είναι επωφελής για τη χώρα. Το Ποτάμι πρέπει να είναι συνεπές στο μήνυμα ότι δεν υποκύπτει σε πιέσεις. Μιλώντας για το πολιτικό κλίμα και συναρτώντας την ψήφο μας με αυτό είναι υπεκφυγή, είναι σαν να κλωτσάμε την μπάλα έξω από το γήπεδο. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Σπύρος Λυκούδης, με την ιστορία που έχει δεν θα υπερψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών και θα ακολουθήσει τη στάση του Γρηγόρη Ψαρριανού που είναι σαν να έχει καταπιεί τον βάκυλο του αντιΣΥΡΙΖισμού. Η συνάρτηση της ψήφου στη συμφωνία των Πρεσπών με το πολιτικό κλίμα δεν μας τιμά. Στο Πολιτικό Συμβούλιο αύριο θα ξεκαθαρίσουν όλα. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι δεν θα εισακουστώ. Το συνέδριο έχει απαντήσει ότι δεν πάμε με τη ΝΔ. Περιμένω μία καθαρή τοποθέτηση που ακόμη δεν έχει γίνει. Τι κοσμοϊστορικό έγινε τις τελευταίες μέρες ώστε να συζητάμε αλλαγή στάσης; Οι πολιτικοί δεν πάνε για ψάρεμα, παίρνουν την ευθύνη”.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα