Λεβέντης: Ο Τσίπρας ενδιαφέρεται να αφήσει ανέγγιχτους τους 80.000 πλούσιους Έλληνες και τους τέως βουλευτές

Λεβέντης: Ο Τσίπρας ενδιαφέρεται να αφήσει ανέγγιχτους τους 80.000 πλούσιους Έλληνες και τους τέως βουλευτές
Συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής με τη διαδικασία του κατεπείγοντος του νομοσχεδίου του υπ. Οικονομικών με τα 13 προαπαιτούμενα την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015// Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Κυβέρνηση με "κόκκινες παρωπίδες" χαρακτηρίζει την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ η Ένωση Κεντρώων

Για άρνηση της κυβέρνησης να “χτυπήσει” τις παθογένειες του παρελθόντος κάνει λόγο η Ένωση Κεντρώων, σε ανακοίνωσή της.

Σε σχετική ανακοίνωσή της, η Ένωση Κεντρώων αναφέρει, πως “αυτό που ενδιαφέρει τον κ. Τσίπρα είναι να βαρύνει με ατελείωτες εισφορές τους αγρότες και τους ελεύθερους επαγγελματίες και παράλληλα να αφήσει ανέγγιχτους τους 80.000 πλούσιους Έλληνες με εισοδήματα άνω των 3.000 ευρώ μηνιαίως και τους τέως βουλευτές”.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Η κυβέρνηση αρνείται πεισματικά να “χτυπήσει” τις παθογένειες του παρελθόντος ώστε να βρεθούν από εκεί τα χρήματα προς την επίτευξη των ίδιων στόχων. Αυτό που ενδιαφέρει τον κ. Τσίπρα είναι να βαρύνει με ατελείωτες εισφορές τους αγρότες και τους ελεύθερους επαγγελματίες και παράλληλα να αφήσει ανέγγιχτους τους 80.000 πλούσιους Έλληνες με εισοδήματα άνω των 3.000 ευρώ μηνιαίως και τους τέως βουλευτές. Όσο για την ενοποίηση όλων των συντάξεων με πλαφόν στα 1.500 ευρώ ή την μη περικοπή καμίας σύνταξης κάτω από τα 1.000 ευρώ, ούτε λόγος. Η κυβέρνηση του Σύριζα φορά κόκκινες παρωπίδες που όταν αποφασίσει να τις βγάλει, θα έχει ήδη καταστρέψει χιλιάδες μικρομεσαίων οικογενειών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα