Λίστα Λαγκάρντ: Κάλπη για Παπανδρέου, Παπαδήμο με υπογραφές και της Χρυσής Αυγής

Λίστα Λαγκάρντ: Κάλπη για Παπανδρέου, Παπαδήμο με υπογραφές και της Χρυσής Αυγής
ΒΟΥΛΗ--ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ 2013 --ΨΗΦΙΣΗ ΣΤΗ ΦΩΤΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ --ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI Eurokinissi

Συνυπογράφει η Χρυσή Αυγή την πρόταση των ΑΝΕΛ για παραπομπή των Παπακωνσταντίνου, Βενιζέλου, Παπανδρέου αλλά και Παπαδήμου. Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή της

Με επίσημη ανακοίνωσή της, η Χρυσή Αυγή συνυπογράφει την πρόταση των ΑΝΕΛ για παραπομπή σε προανακριτική των Γιώργου Παπακωνσταντίνου, Ευάγγελου Βενιζέλου, Γιώργου Παπανδρέου και Λουκά Παπαδήμου. 

Η απόφαση πάρθηκε αναφορικά με την υπόθεση της “λίστας Λαγκάρντ”, ανακοίνωσε η Χρυσή Αυγή.

“Ενώ ο Σαμαράς καλύπτει τον Βενιζέλο και ο Τσίπρας τον Παπανδρέου, η Χρυσή Αυγή απαιτεί την παραπομπή τους σε προανακριτική και συνυπογράφει την πρόταση των Ανεξάρτητων Ελλήνων για Παπακωνσταντίνου, Βενιζέλο, Παπανδρέου και Παπαδήμο. Πολιτική κάθαρση τώρα”, αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της.

Το μεσημέρι της Τρίτης οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είχαν συμπεριλάβει τους δύο πρώην πρωθυπουργούς στην πρότασή τους για σύσταση προανακριτικής επιτροπής.

Για να στήνονταν όμως κάλπες, ήταν απαραίτητο να συγκεντρωθούν 30 υπογραφές. Αυτό είναι πλέον εφικτό με τη σύμπραξη της Χρυσής Αυγής με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Εφόσον υπάρχει τρίτη πρόταση, η έναρξη της συζήτησης αναμένεται να μετατεθεί για την μεθεπόμενη Πέμπτη 17 Ιανουαρίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα