Με Κυριάκο αλλά και Άδωνι και Βρούτση, στην κοινοβουλευτική μάχη η Ν.Δ

Με Κυριάκο αλλά και Άδωνι και Βρούτση, στην κοινοβουλευτική μάχη η Ν.Δ
ΑΘΗΝΑ-Συνεδριάζει το κυβερνητικό συμβούλιο μεταρρύθμισης, στο οποίο μετέχουν εκτός από τον Πρωθυπουργό, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευ. Βενιζέλος και οι εμπλεκόμενοι υπουργοί// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ.(EUROKINISSI-ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ) eurokinissi

Αναμένεται η ανακοίνωση των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων, Γεωργιάδης και Βρούτσης φέρονται να έχουν κλειδώσει, με πρώτο κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ τον Μητσοτάκη

Η ανακοίνωση των τριών κοινοβουλευτικών εκπροσώπων της Νέας Δημοκρατίας αναμένεται από ώρα σε ώρα και η επιλογή των προσώπων θα σηματοδοτήσει το αντιπολιτευτικό στίγμα του κόμματος, αλλά και τις εσωτερικές ισορροπίες που θέλει να κρατήσει ο Αντώνης Σαμαράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν κλειδώσει ο Άδωνις Γεωργιάδης (κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και την προηγούμενη περίοδο και πρόσωπο που λόγω της σκληρής δεξιάς λογικής που εκφράζει θα προκαλέσει και πάλι εσωκομματική δυσαρέσκεια) και ο Γιάννης Βρούτσης (εκ των μνημονιακών υπουργών και των στελεχών άμεσης αναφοράς στον κ.Σαμαρά).

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναιο πρώτος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ., γεγονός ενδιαφέρον καθώς πρόκειται για ένα πρόσωπο στο οποίο πολλοί στρέφουν το βλέμμα για την επόμενη ημέρα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα