Μεϊμαράκης υπέρ εθνικής συνεννόησης

Συνάντηση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη, την Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Συνάντηση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη, την Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Σε δήλωση του για τη συμπλήρωση 42 χρόνων από την ίδρυση της ΝΔ, υποστηρίζει ότι η κρίση επιβάλλει την εθνική συνεννόηση σε κρίσιμα ζητήματα, σε αντίθεση με το σύνθημα "Φύγετε" και τη γραμμή περί εκλογών

Η παρατεταμένη πολιτική και οικονομική κρίση επιβάλλει την εθνική συνεννόηση σε κρίσιμα ζητήματα, τονίζει ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης δήλωσή του για τη συμπλήρωση των 42 χρόνων από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας .

«Η επέτειος ίδρυσης της Νέας Δημοκρατίας από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, θυμίζει επιτακτικά σε όλους όσοι, ασκούν εξουσία, πως πρωταρχικός στόχος πρέπει να είναι η διαρκής υπεράσπιση της Δημοκρατίας και η ευημερία του λαού μας.

Η παρατεταμένη πολιτική και οικονομική κρίση επιβάλλει την αλλαγή πολιτικής και την Εθνική συνεννόηση σε κρίσιμα ζητήματα.

Η Νέα Δημοκρατία με τις αρχές και αξίες της, αποτελεί πυλώνα σταθερότητας απέναντι στον λαϊκισμό και τις ακρότητες», αναφέρει ο Β. Μεϊμαράκης.

Η δήλωση αυτή πάντως προκάλεσε αίσθηση καθώς η έκκληση στην κυβέρνηση για εθνική συνεννόηση κινείται σε διαφορετικό μήκος κύματος από το σύνθημα “Φύγετε” και τη γραμμή της γαλάζιας ηγεσίας περί ανάγκης άμεσης πτώσης της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία
SHARE:

24Media Network