Μητσοτάκης: Η ΝΔ διαμορφώνει μια μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία

Ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης
Ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης KONSTANTINOS TSAKALIDIS / SOOC

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας εξέφρασε για μία ακόμη φορά την εκλογική ετοιμότητα της ΝΔ

«Η Νέα Δημοκρατία ανοίγει τις πόρτες της σε όλους τους πολίτες και ανοίγει τα παράθυρά της σε κάθε νέα αντίληψη», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης,  μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη διοικήσεων στις νομαρχιακές και τοπικές οργανώσεις καθώς και αντιπροσώπων για το συνέδριο του κόμματος. «Η ΝΔ είναι πάντα έτοιμη για εκλογές» πρόσθεσε.

«Σήμερα είναι μία πολύ σημαντική μέρα για τη ΝΔ, γιορτή δημοκρατίας. Σήμερα κερδίζουμε ένα μεγάλο στοίχημα. Το στοίχημα της εκλογής των τοπικών και νομαρχιακών μας οργανώσεων από τη βάση του κόμματος. Από τα ίδια τα ενεργά μέλη της Νέας Δημοκρατίας. Η ΝΔ ανοίγει τις πόρτες της σε όλους τους πολίτες και ανοίγει τα παράθυρά της σε κάθε νέα αντίληψη», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης και συνέχισε:

ADVERTISING

«Η ΝΔ διαμορφώνει μία μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία και γίνεται η μεγάλη κοίτη στην οποία ενώνονται όλοι εκείνοι οι πολίτες οι οποίοι όχι απλά θέλουν να φύγει η χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος από τη μεταπολίτευση και μετά, αλλά, προσδοκούν στο να οικοδομήσουμε όλοι μαζί, μία καλύτερη Ελλάδα, με περισσότερη αισιοδοξία, με περισσότερο χαμόγελο».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ψηφίζει στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ψηφίζει στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ DIMITRIS PAPAMITSOS

Στη συνέχεια, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, εξέφρασε για μία ακόμη φορά την εκλογική ετοιμότητα της ΝΔ:

«Η ΝΔ είναι πανέτοιμη για εκλογές και όσο πιο σύντομα αυτές θα γίνουν, τόσο καλύτερα για τον τόπο. Τα μέλη, με τον τρόπο τους στηρίζουν και οικονομικά το κόμμα. Δεν υπάρχουν πολλά κόμματα στην Ευρώπη που να έχουν παραπάνω 155.000 ενεργά μέλη που πληρώνουν την ετήσια συνδρομή τους για να συμμετέχουν στις εσωκομματικές διαδικασίες. Αυτό είναι μία μεγάλη δημοκρατική κατάκτηση».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Στις κάλπες σήμερα 155.000 μέλη της ΝΔ

Η ΝΔ ξαναγίνεται ευρωπαϊκό λαϊκό κόμμα

24Media Network