news 24/7

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Μητσοτάκης: Η ευημερία της ελληνικής μειονότητας προϋπόθεση για την ένταξη της Αλβανίας

Μητσοτάκης: Η ευημερία της ελληνικής μειονότητας προϋπόθεση για την ένταξη της Αλβανίας

Με αντιπροσωπεία της ΔΕΕΜ/Ομόνοια και του ΚΕΑΔ συναντήθηκε την Τετάρτη ο πρωθυπουργός. Του έθεσαν το ζήτημα της ελεύθερης άσκησης του δικαιώματος αυτοπροσδιορισμού και το περιουσιακό

Συζήτηση στην ολομέλεια της βουλής.

Τσίπρας σε Μητσοτάκη: Γιατί δείχνετε επιείκεια στους δράστες οικονομικών εγκλημάτων και διαφθοράς;

Για επιεική στάση της κυβέρνησης απέναντι στους δράστες οικονομικών εγκλημάτων και εγκλημάτων διαφθοράς  κάνει λόγο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε προς τον πρωθυπουργό.

Επίσκεψη του Προέδρου της Κίνας Σι Τζιπίνγκ στις εγκαταστάσεις της Cosco

Μητσοτάκης - Σι Τζινπίνγκ στις εγκαταστάσεις της Cosco

Μητσοτάκης και Jinping παρακολούθησαν τις ομιλίες που απηύθυναν ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης και ο Πρόεδρος της Cosco Xu Lirong, στις οποίες τόνισαν την επιτυχημένη συνεργασία των δύο πλευρών και τον στόχο για την περαιτέρω αναβάθμιση του λιμανιού του Πειραιά.

Μητσοτάκης: Διευρύνουμε τη σχέση μας με την Κίνα, τώρα που η Ελλάδα αναλαμβάνει πρωταγωνιστικό ρόλο ξανά

Μητσοτάκης: Διευρύνουμε τη σχέση μας με την Κίνα, τώρα που η Ελλάδα αναλαμβάνει πρωταγωνιστικό ρόλο ξανά

Πεπεισμένος ότι οι σχέσεις Ελλάδας - Κίνας θα αποφέρουν ακόμη πιο θετικά αποτελέσματα στο μέλλον δήλωσε ο πρόεδρος της Κίνας Σι Τζινπίνγκ, κατά τις κοινές του δηλώσεις με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου.

Συνάντηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Πρόεδρο της Κίνας Σι Τζιπίνγκ.

Μητσοτάκης σε Σι Τζινπίνγκ: Νέα εποχή στις σχέσεις Ελλάδας - Κίνας

Ελλάδα και Κίνα μπορούν να κερδίσουν πολλά από τα στρατηγικά πλεονεκτήματα που μπορούν να εξασφαλίσουν η μια στην άλλη, υπογράμμισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, υποδεχόμενος τον Πρόεδρο της Κίνας.

Κυριάκος Μητσοτάκης

Σε οικονομία- ασφάλεια στρέφει ξανά την ατζέντα ο Μητσοτάκης

Ο πρωθυπουργός διαμήνυσε στους βουλευτές της ΝΔ ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται περισσότερο για την οικονομία, παρά για το προσφυγικό και χθες προανήγγειλε νέα θετικά μέτρα, ενώ σήμερα έρχεται ο Κινέζος πρόεδρος. Ταυτόχρονα ο νόμος και η τάξη επανέρχονται με αφορμή την ΑΣΟΕΕ και την Επαναστατική Αυτοάμυνα

Μητσοτάκης προς βουλευτές ΝΔ: Το μεταναστευτικό είναι ένα από τα προβλήματα, οι πολίτες ενδιαφέρονται για την οικονομία

Μητσοτάκης προς βουλευτές ΝΔ: Το μεταναστευτικό είναι ένα από τα προβλήματα, οι πολίτες ενδιαφέρονται για την οικονομία

Ολα όσα τόνισε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην άτυπη συνάντηση με τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.Το μεταναστευτικό, η οικονομία και το όραμα για το μέλλον.

Προσφυγικό (και όχι μόνον) στην ΚΟ της ΝΔ- Τα μηνύματα Μητσοτάκη

Προσφυγικό (και όχι μόνον) στην ΚΟ της ΝΔ- Τα μηνύματα Μητσοτάκη

Ο πρωθυπουργός κυρίως θα ακούσει τους βουλευτές, οι οποίοι θα ενημερωθούν για προσφυγικό-μεταναστευτικό, δημόσια τάξη, προϋπολογισμό, αναπτυξιακά, ψήφο αποδήμων και συνταγματική αναθεώρηση. Αναμένεται πάντως να ζητήσει προσοχή στις δημόσιες δηλώσεις και ψυχραιμία για το προσφυγικό

Η Ελλάδα υιοθετεί τους ορισμούς του Αντισημιτισμού και της Άρνησης του Ολοκαυτώματος

Η Ελλάδα υιοθετεί τους ορισμούς του Αντισημιτισμού και της Άρνησης του Ολοκαυτώματος

Συνάντηση Μητσοτάκη με τον πρόεδρο του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδος και τον πρόεδρο της IHRA. Η Ελλάδα είναι η πρώτη χώρα που υιοθετεί και τον ορισμό της Άρνησης.

Κυριάκος Μητσοτάκης

Διαγράφει "τριτοκλασσάτα" στελέχη, αλλά επιτρέπει ακραίες δηλώσεις σε βουλευτές, ενίοτε και σε υπουργούς

Η πολιτική, έστω, καταδίκη ακραίων δηλώσεων βουλευτών ή και υπουργών θα είναι αυτή που θα πείσει ότι το κυβερνών κόμμα έχει συνέπειες στην αντιρατσιστική τακτική.

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης - Έναρξη των εργασιών της Επιτροπής "Ελλάδα 2021"

Μητσοτάκης: Το 1821 ήταν η γέννηση, σήμερα η αναγέννηση

Η χώρα αφήνει πίσω της την κρίση, σαν και πρώτα αντρειωμένη, είπε ο πρωθυπουργός μιλώντας στην έναρξη των εργασιών της Επιτροπής "Ελλάδα 2021" και ζητώντας η επέτειος να σταθεί αφορμή αναστοχασμού. Χρειαζόμαστε και σήμερα Ιερό Λόχο, είπε αναφερόμενος στη γενιά του brain drain και τους αποδήμους

Ο Αλέξης Τσίπρας

Τσίπρας: Ας καταλάβει ο κ.Μητσοτάκης ότι η διαχείριση του προσφυγικού δεν είναι επικοινωνία

"Όταν τόσα χρόνια λαϊκίζεις χυδαία για την προσφυγική και μεταναστευτική κρίση, δεν έρχεσαι αντιμέτωπος μόνο με τη σκληρή πραγματικότητα, αλλά και με τα πιο σκοτεινά, ρατσιστικά αντανακλαστικά που ξέθαψες και εξέθρεψες για λίγα ψηφαλάκια" αναφέρει σε δήλωσή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Βαρβιτσιώτης: Η Ευρώπη να συνεχίσει να χρηματοδοτεί πολιτικές για τη συνοχή

Βαρβιτσιώτης: Η Ευρώπη να συνεχίσει να χρηματοδοτεί πολιτικές για τη συνοχή

Στη Σύνοδο Κορυφής Φίλων της Συνοχής της ΕΕ, στην οποία μετέχουν 17 κράτη μέλη που ζητούν να μη μειωθούν τα κονδύλια για τη συνοχή και την ΚΑΠ, συμμετείχε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών.

Μητσοτάκης: Η κρίση ήταν μία τραγωδία, αλλά έρχεται η κάθαρση 

Μητσοτάκης: Η κρίση ήταν μία τραγωδία, αλλά έρχεται η κάθαρση 

Στις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας και τις δυνατότητες της ελληνοκινεζικής οικονομικής συνεργασίας αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός κατά την τελετή έναρξης της Διεθνούς Έκθεσης China International Import Expo 2019 στη Σαγκάη.

Επίσκεψη Μητσοτάκη στην Κίνα

Ο δρόμος για κινέζικες επενδύσεις στα πρότυπα της COSCO και με όχημα τη ναυτιλία

Η επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη Σαγκάη για την China International Import Expo 2019 εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής της κυβέρνησης για την προσέλκυση αναγκαίων για την ανάπτυξη επενδύσεων, που θα φέρουν χρήμα και θέσεις εργασίας

Συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της Κίνας Xi Jinping

Κινέζος Πρόεδρος σε Μητσοτάκη: Δυνατότητα να γίνει η Ελλάδα κέντρο logistics

Με τον Πρόεδρο της Κίνας Xi Jinping συναντήθηκε στη Σαγκάη ο πρωθυπουργός, ο οποίος τόνισε για την έγκριση του master plan της COSCO: «Όταν λέμε κάτι το κάνουμε, δεν λέμε λόγια». Συνάντηση και με τον πρόεδρο της Bank of China

Ομιλία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στα εγκαίνια των εγκαταστάσεων της Kleemann Elevator Company, στην Σανγκάη της Κίνας.

Κάλεσμα Μητσοτάκη σε Κινέζους επενδυτές: "Τώρα είναι η κατάλληλη εποχή"

Ο Πρωθυπουργός από τη Σαγκάη, εξήρε τη συμβολή της Κίνας στην προσπάθεια της Ελλάδας στα χρόνια της κρίσης κι εκτίμησε οτι οι οικονομικοί δεσμοί των δυο χωρών μπορούν να αναπτυχθούν περαιτέρω.

Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Σαγκάη της Κίνας.

Μητσοτάκης: Η Κίνα στάθηκε δίπλα στην Ελλάδα την τελευταία κρίσιμη δεκαετία

Συναντήσεις στο περιθώριο της επίσκεψης του στη Σαγκάη για την China International Import Expo 2019 είχε ο πρωθυπουργός. Αναφέρθηκε στην Cosco, εξήρε το γεγονός ότι η Κίνα τόλμησε να επενδύσει σε δύσκολες στιγμές για τη χώρα μας και τόνισε ότι προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι η προσέλκυση επενδύσεων.

Συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον γ.γ. Σαγκάης του ΚΚ της Κίνας Li Qiang

Συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον γ.γ. Σαγκάης του ΚΚ της Κίνας Li Qiang

Ο πρωθυπουργός επισκέπτεται τη Σαγκάη για να παρακολουθήσει εργασίες της διεθνούς έκθεσης China International Import Expo 2019 (2- 5 Νοεμβρίου), στην οποία η Ελλάδα είναι μία από τις τιμώμενες χώρες.

Η Γιάννα Αγγελοπούλου σε εκδήλωση στο Ζάππειο τον Ιούνιο του 2014

Κορυφαίες προσωπικότητες από το εξωτερικό και την Ελλάδα στην "Επιτροπή Σοφών" για το 2021

Και ο Μαρκ Μαζάουερ μεταξύ αυτών. Μόνο στον πρωθυπουργό θα δίνει αναφορά η επικεφαλής της Επιτροπής “Ελλάδα 2021”. Την Πέμπτη, ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης και Γιάννα Αγγελοπούλου, αναπτύσσουν τους στόχους των εορτασμών για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση, αλλά και τα ονόματα της Οργανωτικής Επιτροπής και του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Επιτροπής.

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

Μητσοτάκης από Κίνα: Βούληση της Ελλάδας να λειτουργήσει ως "γέφυρα" ανάμεσα σε τρεις ηπείρους

Τι δήλωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua, με αφορμή την επίσκεψή του στη Σαγκάη.

Παρουσία του προέδρου της Ν.Δ. και πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη συνεδριάσε η Οργανωτική Επιτροπή του 13ου Συνεδρίου. Παρασκευή 1 Νοεμβρίου.

Μητσοτάκης: "Το 13ο Συνέδριο της ΝΔ θα πρέπει να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τη σύγχρονη φυσιογνωμία του κόμματος"

Τι αποφασίστηκε στη συνεδρίαση της οργανωτικής επιτροπής του 13ου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας στην οποία έδωσε το παρών ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κυριάκος Μητσοτάκης στη Βουλή

Μητσοτάκης στη Βουλή: Πέντε άξονες για το Εθνικό Σχέδιο Διαχείρισης Απορριμμάτων

Από το βήμα της Βουλής μίλησε ο Πρωθυπουργός για το Εθνικό Σχέδιο Διαχείρισης Απορριμμάτων, παρουσιάζοντας 5 βασικούς άξονες με ορίζοντα το 2026. Ποιους στόχους θέτει.

Η Γιάννα Αγγελοπούλου ορίστηκε απο τον πρωθυπουργό επικεφαλής της Επιτροπής "Ελλάδα 2021"

Την ερχόμενη Πέμπτη η Γιάννα Αγγελοπούλου παρουσιάζει στην Βουλή το πλάνο της για την "Ελλάδα του 2021"

Έχει προσκληθεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ενώ παρών θα είναι και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος θα απευθύνει και ομιλία στην ειδική συνεδρίαση για τους εορτασμούς από τα 200 χρόνια της Επανάστασης του 1821.

Φωτογραφία αρχείου.

Προσφυγικό: Η κυβέρνηση ποντάρει στο νέο σύστημα ασύλου

Σε μείωση των ροών χάρη στο νέο νομοσχέδιο ελπίζει το Μαξίμου, το οποίο ταυτόχρονα υπόσχεται ανταλλάγματα στις περιοχές που θα δεχθούν πρόσφυγες για να αποσυμφορήσει τα νησιά, ενώ ετοιμάζει νέο κέντρο ταυτοποίησης στη Σάμο και σχέδιο για τα 5.000 ασυνόδευτα παιδιά

Συζήτηση στην ολομέλεια της βουλής του Ν/Σ του Υπ.Προστασίας του πολίτη "Περί διεθνούς προστασίας και άλλες διατάξεις", Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

Προσφυγικό: Κόντρα Μητσοτάκη - Τσίπρα για δηλώσεις Πέτσα

Δύο βίντεο - αποσπάσματα κατατέθηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ και συγκεκριμένα από τον Δημ. Τζανακόπουλο με αφορμή τα όσα είπε ο Στέλιος Πέτσας για τις περιπολίες στο Αιγαίο. Η κόντρα και οι διάλογοι στη Βουλή.