Μολότοφ στα Εξάρχεια τη νύχτα και τα ξημερώματα

Πιστοί στο «ραντεβού» τους οι κουκουλοφόροι πραγματοποίησαν νέο μπαράζ επιθέσεων σε βάρος των διμοιριών των ΜΑΤ-Έγιναν 4 προσαγωγές
- 09 Σεπτεμβρίου 2017 15:21
Πιστοί σε αυτό το ιδιότυπο «ραντεβού» της Παρασκευής και του Σαββάτου, ομάδες κουκουλοφόρων και την νύχτα που πέρασε, πραγματοποίησαν νέες επιθέσεις με βόμβες μολότοφ σε βάρος στατικών διμοιριών γύρω από το Πολυτεχνείο και τα Εξάρχεια.
Οι επιθέσεις με βόμβες μολότοφ σημειώθηκαν μετά τις 11 το βράδυ και κράτησαν μέχρι τα μεσάνυχτα σε βάρος στατικής διμοιρίας των ΜΑΤ, στην συμβολή των οδών Πατησίων και Τοσίτσα και στη συνέχεια, στη συμβολή των οδών Σολωμού και Τζορτζ.
Αργότερα, περίπου μισή ώρα μετά τις δύο τα ξημερώματα και σχεδόν έως τις 3 τα ξημερώματα σημειώθηκαν νέες επιθέσεις σε βάρος της διμοιρίας επί της οδού Χαριλάου Τρικούπη.
Από τα επεισόδια δεν σημειώθηκε τυχόν τραυματισμός, έγιναν όμως τέσσερις προσαγωγές. Οι τρεις από αυτούς αφέθηκαν στη συνέχεια ελεύθεροι, ενώ ο ένας που είναι Αλγερινός και βρισκόταν παράνομα στη χώρα, συνελήφθη και θα ασκηθεί σε βάρος του διοικητική απέλαση.