ΝΔ: Τα κεντρικά του γραφεία στην Αθήνα εγκαινίασε ο Απ. Τζιτζικώστας. Επαφές με την κυπριακή ηγεσία του Κ. Μητσοτάκη

ΝΔ: Τα κεντρικά του γραφεία στην Αθήνα εγκαινίασε ο Απ. Τζιτζικώστας. Επαφές με την κυπριακή ηγεσία του Κ. Μητσοτάκη

Μηταράκης, Βεσυρόπουλος και Κεδίκογλου στα εγκαίνια των γραφείων του Απόστολου Τζιτζικώστα στην Αθήνα. Κορυφαία εθνική προτεραιότητα ο τερματισμός της τουρκικής κατοχής τόνισε από την Κύπρο ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Με την παρουσία των βουλευτών της ΝΔ Νότη Μηταράκη, Απόστολου Βεσυρόπουλου και Σίμου Κεδίκογλου έκανε τα εγκαίνια των γραφείων του στην Αθήνα ο υποψήφιος για την προεδρία της αξιωματικής αντιπολίτευσης Απόστολος Τζιτζικώστας. Με κεντρικό σύνθημα "ξεκινάμε μαζί" ο κ. Τζιτζικώστας υποδέχθηκε φίλους, υποστηρικτές και εθελοντές.

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας ανέφερε πως ξεκινά μια μεγάλη προσπάθεια, προκειμένου όπως είπε "να αλλάξουμε και να μεγαλώσουμε τη ΝΔ για να εμπνεύσουμε τη χώρα", προσθέτοντας ότι “αυτό είναι και το μήνυμα που παίρνω καθημερινά από τη βάση και την κοινωνία που θέλει να απαλλαγεί από τον ΣΥΡΙΖΑ που μετέτρεψε το όνειρο σε εφιάλτη".

Το παρόν στα εγκαίνια των γραφείων του κ. Τζιτζικώστα στην Αθήνα έδωσαν και άλλα στελέχη της ΝΔ όπως ο πρώην βουλευτής Κώστας Μαρκόπουλος και οι κ.κ. Σαμπατζιώτης και Κωνσταντόπουλος, ενώ αίσθηση προκάλεσε η παρουσία του βουλευτή των ΑΝΕΛ Κώστα Ζουράρι.

Περιοδεία Μητσοτάκη στην Κύπρο

Στο μεταξύ ολοκλήρωσε την περιοδεία του στην Κύπρο ο έτερος υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος τόνισε μετά ότι αποτελεί κορυφαία εθνική προτεραιότητα ο τερματισμός της τουρκικής κατοχής για την εξεύρεση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού κατά τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη.

Ο κ. Μητσοτάκης επισκέφτηκε επίσης τον τύμβο της Μακεδονίτισσας ενώ είχε συναντήσεις με τον υπουργό Οικονομικών της Μεγαλονήσου και μίλησε σε εκδήλωση του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου τονίζοντας την ανάγκη της δημιουργίας μιας ανταγωνιστικής οικονομίας. Ο κ. Μητσοτάκης μίλησε για την ανάγκη τροποποίησης του άρθρου 16 του Συντάγματος που θα δώσει το πράσινο φως για την ίδρυση ιδιωτικών Πανεπιστημίων στην Ελλάδα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία, Κυριάκος Μητσοτάκης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Πρώτη δοκιμασία στη Βουλή για τη δεύτερη κυβέρνηση Τσίπρα. Και μετά την ψήφο εμπιστοσύνης;

Καυγάς Νικολόπουλου-Μητσοτάκη με επιστροφές και λεμόνια

SHARE:

24Media Network