Νέες ταυτότητες: Το “ωπ τι έγινε” της Γεροβασίλη για την ακύρωση του διαγωνισμού

Νέες ταυτότητες: Το “ωπ τι έγινε” της Γεροβασίλη για την ακύρωση του διαγωνισμού
Η Όλγα Γεροβασίλη Eurokinissi

Η Όλγα Γεροβασίλη σε ανάρτησή της αφήνει να εννοηθεί ότι υπάρχει σύνδεση της ακύρωσης του διαγωνισμού για τις νέες ταυτότητες με το σκάνδαλο των υποκλοπών.

Την ακύρωση του διαγωνισμού για τις νέες ταυτότητες καυτηρίασε με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter η γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Όλγα Γεροβασίλη.

Η κα. Γεροβασίλη αφήνει να εννοηθεί ότι υπάρχει σύνδεση της ακύρωσης του διαγωνισμού με το σκάνδαλο των υποκλοπών: «Ωπ..τι έγινε; Ακυρώθηκε ο διαγωνισμός σκάνδαλο ΝΔ για τις νέες ταυτότητες εν μέσω εξελίξεων για τις υποκλοπές;» έγραψε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι η σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη αναφέρει ως λόγο για τη ματαίωση του διαγωνισμού τη μείωση της συνολικής αξίας του κατά τουλάχιστον 56.544.000,00 ευρώ, “με αυτονόητη τη σημαντική οικονομική ωφέλεια υπέρ του Ελληνικού Δημοσίου” όπως υποστηρίζει, “γεγονός που υποχρεωτικά λαμβάνεται υπόψη στο πλαίσιο της ορθής διαχείρισης του δημοσίου χρήματος”.

Η απόφαση συμπίπτει χρονικά με το σκάνδαλο των υποκλοπών, ενώ το πρωί της Πέμπτης είχαμε και την αντικατάσταση του Γενικού Γραμματέα του υπουργείου Κωνσταντίνο Τσουβάλα, από τον Στρατηγό εν αποστρατεία και επίτιμο Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Μιχαήλ Καραμαλάκη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα