Νόνη Δούνια: Οι λόγοι που προκάλεσαν το λιποθυμικό επεισόδιο κι ένα μήνυμα προς όλες τις γυναίκες

Νόνη Δούνια: Οι λόγοι που προκάλεσαν το λιποθυμικό επεισόδιο κι ένα μήνυμα προς όλες τις γυναίκες
Η Νόνη Δούνια Eurokinissi

Η βουλεύτρια της Νέας Δημοκρατίας παρέθεσε τα αίτια της κατάρρευσής της στη συνεδρίαση του κόμματος, ενώ παράλληλα μίλησε για τους "πολλαπλούς λόγους" των γυναικών.;

Ανησυχία προκάλεσε το λιποθυμικό επεισόδιο που υπέστη η βουλεύτρια της Νέας Δημοκρατίας, Νόνη Δούνια την Τρίτη στη Βουλή.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του κόμματος, αισθάνθηκε αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις της, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα στο ιατρείο της Βουλής, όπου ανέκτησε τις δυνάμεις της.

Η βουλεύτρια της ΝΔ, που πλέον είναι καλά στην υγεία της μίλησε για το περιστατικό, παραθέτοντας τους λόγους που οδήγησαν στην κατάρρευση της:

“Καμία φορά, οι άνθρωποι και ιδιαίτερα εμείς οι γυναίκες που καλούμαστε να υπηρετήσουμε πολλαπλούς ρόλους, υπερεκτιμούμε τις δυνάμεις μας. Πιστεύω πως αυτό ήταν ένα επεισόδιο που το οποίο λειτούργησε συνδυαστικά, με ψυχολογική πίεση, κούραση, αϋπνία γιατί βρίσκομαι και σε περίοδο κλιμακτηρίου στα 50 οπότε δεν έχω καλό ύπνο”, ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

“Δεν είχα φάει το πρωί, είχα προσπαθήσει να προλάβω την πρωινή μου προπόνηση γιατί ξυπνάω καθημερινά στις 6π.μ. και 7π.μ. βρίσκομαι στο κολυμβητήριο για να προλάβω όλα τα υπόλοιπα μέσα στη μέρα μου, τα παιδιά μου, τη δουλειά μου, τα δρομολόγιά τους κλπ. Συνδυαστικά λειτούργησε όλο αυτό, συν λίγη ζέστη μέσα στη Βουλή, ένιωσα μία δυσφορία, πήγα να σηκωθώ και λιποθύμησα”.

Τέλος, σημείωσε: “Καμία φορά πρέπει να κάνουμε λίγο πίσω, να ακούμε το σώμα μας και να αφήνουμε κάποια πράγματα στο πλάι. Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο. Είμαι μια χαρά. Απλά χρειάζομαι λίγη ξεκούραση“.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα