Ο Αντώνης Σαμαράς δεν παρέδωσε στον Αλέξη Τσίπρα

Ο Αντώνης Σαμαράς δεν παρέδωσε στον Αλέξη Τσίπρα
Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς αναμένει τον πρωθυπουργό της Ισπανίας Μαριάνο Ραχόι στο Μέγαρο Μαξίμου την Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) Ευρωκίνηση

Ο απερχόμενος πρωθυπουργός δεν συναντήθηκε ως είθισται με τον Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου. Διαβάστε ποια ήταν η δικαιολογία και τι απαντά η ΣΥΡΙΖΑ

Για πρώτη φορά μετά από εκλογές ο νέος πρωθυπουργός δεν θα συναντήσει, όπως επιβάλει το εθιμοτυπικό τον απερχόμενο ένοικο στο Μέγαρο Μαξίμου. Όπως ανακοίνωσε ο Κώστας Μπούρας, διευθυντής του γραφείου του Αντώνη Σαμαρά, θα είναι εκείνος που θα ενημερώσει την διευθυντή του γραφείου του Αλέξη Τσίπρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

Παρά το γεγονός πως η συνάντηση του προηγούμενου, με τον νέο πρωθυπουργό αποτελεί παράδοση σε όλες τις προηγούμενες αναμετρήσεις, πηγές από το περιβάλλον της απερχόμενης κυβέρνησης τονίζουν πως κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται από το Σύνταγμα.

Από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, πηγές κάνουν λόγο για ένα πρωτόγνωρο γεγονός. Όπως λένε δεν υπήρχε κανείς από την προηγούμενη κυβέρνηση να υποδεχτεί τον νέο πρωθυπουργό στο Μαξίμου. “Είναι ενδεικτικό του πολιτικού πολιτισμού τους” σημειώνουν.

Δείτε εδώ τη στιγμή της άφιξης του Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου:

Στο δια ταύτα και παρά τα λεγόμενα περί πολιτικού πολιτισμού,  απελθών και νέος πρωθυπουργός δεν θα συναντηθούν.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΚΡΑΤΕΣΤΕΡΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα