Ο Τσακαλώτος έπαψε να έχει ελπίδες για τη Σκάρλετ Γιόχανσον

Ο Τσακαλώτος έπαψε να έχει ελπίδες για τη Σκάρλετ Γιόχανσον

Ο Υπουργός Οικονομικών με χιούμορ αναφέρθηκε ξανά στην σταρ του Χόλιγουντ και μια φράση από τη χριστιανική διδασκαλία παραδέχτηκε πως δεν υπάρχουν προσδοκίες για να πιουν κοκτέιλ οι δύο τους.

Με χιουμοριστικό τρόπο έκλεισε η συνέντευξη του Υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου στον News 24/7 στους 88.6, αφού ο Βασίλης Σκουρής αστειευόμενος θυμήθηκε την "αδυναμία" του κ.Τσακαλώτου στην σταρ του χόλιγουντ Σκάρλετ Γιόχανσον! Ο κ.Τσακαλώτος πήρε την "πάσα" και με τον δικό του τρόπο δανείστηκε μια φράση από την Ορθόδοξη χριστιανική διδασκαλία για να πει πως δεν έχει ιδιαίτερες ελπίδες. "Πολλοί μεν οι κλητοί, λίγοι δε οι εκλεκτοί" είπε ξεσπώντας σε γέλια.

Θυμίζουμε ότι η πρώτη αναφορά του Υπουργού Οικονομικών στην όμορφη ηθοποιό έγινε από το βήμα της Βουλής όταν θέλοντας να αναφερθεί στον Κυριάκο Μητσοτάκη είχε πει "όντως ο κ. Μητσοτάκης λέει ότι θα φέρει τα πλεονάσματα 2%. Κι εγώ θέλω να βγω για κοκτέιλ με τη Σκάρλετ Γιόχανσον. Κι εγώ θέλω πολλά στη ζωή. Δεν λέει κάτι αυτό".

Μάλιστα, η Σκάρλετ Γιόχανσον είχε ενημερωθεί από τον δημοσιογράφο Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο για τα λόγια του ΥΠΟΙΚ και έκπληκτη είχε απαντήσει πως δεν πίστευε ποτέ ότι θα γινόταν θέμα στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Ο κ.Τσακαλώτος μάλιστα τον περασμένο Αύγουστο εμφανίστηκε στην Πρέβεζα φορώντας ένα t-shirt που απεικόνιζε τον ίδιο ως ζευγάρι με τη Σκάρλετ Γιόχανσον!

Παρακολουθείστε ολόκληρη τη συνέντευξη:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τσακαλώτος
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τσακαλώτος στον News 24/7: Έχουμε πλειοψηφία για κυβέρνηση και Πρέσπες - Ευθυνόφοβος ο Σημίτης

SHARE: