Πάνος Καμμένος: Απαράδεκτα τα tweets του Δημήτρη Καμμένου

Πάνος Καμμένος: Απαράδεκτα τα tweets του Δημήτρη Καμμένου
Arrival of ministers at the Presidential Palace for the inauguration of the new government, Athens, Greece on September 23, 2015. / , , 23 2015. SOOC

Διευκρινίσεις για το θέμα που προέκυψε με τον Δημήτρη Καμμένο και οδήγησε στην παραίτησή του έδωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, διαβεβαιώνοντας ότι η συνεργασία του με τον Πρωθυπουργό είναι άριστη. "ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ήταν αυτός που ζήτησε την παραίτησή του", διευκρίνισε η εκπρόσωπος του κόμματος Μαρίνα Χρυσοβελώνη

Απαράδεκτα χαρακτήρισε τα tweets του Δημήτρη Καμμένου, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, μιλώντας στον Αντέννα και στο “Καλημέρα Ελλάδα”, ενώ σημείωσε ότι δεν τα είχε δει. “Δεν είχα δει τέτοιου είδους ρατσιστικά σχόλια”. Ωστόσο, το περασμένο καλοκαίρι, όπως επιβεβαίωσε και η εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ, Μαρίνα Χρυσοβελόνη, ανάρτηση του Δημήτρη Καμμένου με φωτογραφία από το Άουσβιτς είχε προκαλέσει ζήτημα και είχε εκδοθεί και σχετική ανακοίνωση από το κόμμα.

“Ο ίδιος έλεγε ότι υπάρχουν 20 διαχειριστές στον λογαριασμό και όταν ήρθε η ώρα να δώσει εξηγήσεις η απάντηση ήταν ότι δεν είναι δικά μου. Είναι άλλων διαχειριστών. Τότε δεν είχε δημιουργηθεί κάνα τεράστιο πρόβλημα ούτε είχα δει εγώ τέτοιου ύψους ρατσισμού και αντισημιτισμού tweets. Δεν θα τον είχα αφήσει να μπει στη Βουλή καν”.

“Αυτή η κυβέρνηση δεν έχει χρόνο για χάσιμο. Αυτή η κυβέρνηση δεν πρόκειται να σταματήσει ούτε μία ώρα, δεν υπάρχει δευτερόλεπτο για να υπάρξει ούτε μία σκιά”, τόνισε ο Πάνος Καμμένος και συμπλήρωσε ότι “δεν πρόκειται να ανεχθούμε ούτε μύγα στο σπαθί μας, έχουμε μια αγαστή συνεργασία με τον Αλέξη Τσίπρα και θα συνεχίσουμε μαζί”.

Ως πιθανότερος αντικαταστάτης του παραιτηθέντος βουλευτή των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση, φέρεται ο Παναγιώτης Σγουρίδης.

Χρυσοβελώνη: Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ζήτησε την παραίτηση του Δ. Καμμένου

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ήταν αυτός που ζήτησε την παραίτηση του Δημήτρη Καμμένου από τη θέση του υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, όπως διευκρίνισε μιλώντας στην εκπομπή “Κοινωνία Ώρα MEGA”, η εκπρόσωπος του κόμματος Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

“Του το ζήτησε να παραιτηθεί και είπε ότι μέχρι να αποδειχθεί η αλήθεια τουλάχιστον των ισχυρισμών του κ. Καμμένου ο υφυπουργός θα διευκολύνει με την παραίτησή του”, σημείωσε η κ. Χρυσοβελώνη.

Σε ό,τι αφορά τις αντισημιτικές αναρτήσεις στους λογαριασμούς του Δημήτρη Καμμένου στα κοινωνικά δίκτυα δήλωσε ότι προφανώς ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ “δεν τα ήξερε όλα αυτά, γιατί αν τα γνώριζε δεν θα τον είχε προτείνει ή θα είχε ξεκαθαριστεί το θέμα πριν γίνει η συγκεκριμένη πρόταση”.

“Αυτό που έχει σημασία και αποδεικνύει και την εντιμότητα του προέδρου του κόμματος είναι ότι μόλις ετέθη θέμα αμέσως αντέδρασε και αμέσως την παραίτηση του Δημήτρη Καμμένου. Ο Πάνος ο Καμμένος σε τέτοια θέματα δεν διαπραγματεύεται, δεν κάνει εκπτώσεις, δεν χαρίζεται σε κανέναν”, τόνισε η κ. Χρυσοβελώνη.

Επισήμανε παράλληλα ότι ο Δημήτρης Καμμένος αμέσως ανταποκρίθηκε και δεν δημιούργησε θέμα.

πηγή φωτογραφίας: sooc

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα