Παπανδρέου: "Θα παραμείνω ενεργός στην πολιτική"

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ CNN//ΦΙΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ//ΓΡ.ΤΥΠΟΥ ΠΑΣΟΚ//EUROKINISSI
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ CNN//ΦΙΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ//ΓΡ.ΤΥΠΟΥ ΠΑΣΟΚ//EUROKINISSI EUROKINISSI

Ξεκάθαρο μήνυμα έστειλε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου εντός αλλά και εκτός του κόμματος. Εμμένει στο ότι το δημοψήφισμα ήταν καλή επιλογή. Σήμερα το κρίσιμο πολιτικό συμβούλιο

"Θα παραμείνω ενεργός στην πολιτική, για το πώς είναι κάτι για το οποίο δεν θα σας δώσω τώρα απάντηση αλλά σε σύντομο χρονικό διάστημα", δήλωσε προ ωρών ο τέως - πλέον - πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου στο ραδιοφωνικό δίκτυο "PRI's The World".

Η δημοσιογράφος Lisa Mullins έθεσε την ερώτηση που θέλουν να κάνουν κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ για το αν θα είναι και πάλι υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος , προκαλώντας την αίσθηση των ακροατών.

Το ερώτημα που επικρατεί είναι αν θα θέσουν την ίδια ερώτηση ο Ευάγγελος Βενιζέλος, Ανδρέας Λοβέρδος, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Άννα Διαμαντοπούλου και άλλοι, οι οποίοι θα παραβρεθούν στη σημερινή πράσινη αρένα της Ιπποκράτους το μεσημέρι της Δευτέρας.

"Σε όλη μου την πολιτική ήμουν ενεργός και πριν μπω στην πολιτική και αφού μπήκα. Θα παραμείνω, λοιπόν, ενεργός αλλά το πώς δε θα το απαντήσω ακόμη", τονίζει στον ραδιοφωνικό σταθμό.

Ο κ. Παπανδρέου αναφέρθηκε και στην απόφαση για δημοψήφισμα ξεκαθαρίζοντας ότι εμμένει στην ορθότητα της:

"Δε μετανιώνω καθόλου για την απόφαση του δημοψηφίσματος γιατί σημαίνει ότι οι Έλληνες αποφασίσουν οι ίδιοι για τη μοίρα τους. Πιστεύω ότι θα το κερδίζαμε".

Στη συνέχεια απαντώντας σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το τι θα γινόταν εάν ήταν αρνητική η απάντηση των Ελλήνων και η χώρα έβγαινε από το ευρώ, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απάντησε ότι ακόμη και έτσι "αυτή θα ήταν η δημοκρατική απόφαση του λαού".

Αφού αναφέρθηκε στην παράδοση της οικογένειας του στην πολιτική και τις μάχες που έχει δώσει για τη δημοκρατία, ο κ. Παπανδρέου κατέληξε λέγοντας ότι υπάρχουν δυνάμεις πέρα από την πολιτική: "Όποιες πολιτικές κι έχουμε, αν δεν έχουν την υποστήριξη των πολιτών στο τέλος δε θα επιτύχουν".

SHARE:

24Media Network