Παραιτήθηκε από τους Πράσινους ο Νίκος Χρυσόγελος

Ο ευρωβουλευτής Νίκος Χρυσόγελος, της Ομάδας των Πράσινων, στην  εκδήλωση με θέμα: «Η Γκετοποίηση της πολιτικής ασύλου, από τη Lampedusa στη Λέσβο», την Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2014 στο Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα.
(EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ)
Ο ευρωβουλευτής Νίκος Χρυσόγελος, της Ομάδας των Πράσινων, στην εκδήλωση με θέμα: «Η Γκετοποίηση της πολιτικής ασύλου, από τη Lampedusa στη Λέσβο», την Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2014 στο Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα. (EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ) EUROKINISSI

Με ανακοίνωση στα ΜΜΕ έκανε γνωστή την παραίτηση του από τους Οικολόγους Πράσινους ο Νίκος Χρυσόγελος

Εκτός Οικολόγων Πράσινων είναι πλέον ο Νίκος Χρυσόγελος, ο οποίος παραιτήθηκε.

"Ως κόμμα οι Οικολόγοι Πράσινοι έχουν παγιδευτεί σε ένα κύκλο εσωστρέφειας λόγω της κυριαρχίας μιας μειοψηφίας που με μικρομηχνισμούς, διαδικασίες πελατειακές σχέσεις και ίντριγκες καταφέρνει και ανατρέπει στην πράξη αποφάσεις της μεγάλης πλειοψηφίας των μελών για αλλαγές και στροφή προς την κοινωνία", αναφέρει στην ανακοίνωσή του.

Υποστηρίζει επίσης ότι το πρόβλημα επιδεινώθηκε εν όψει των ευρωεκλογών, ενώ επισημαίνει ότι η διαδικασία της εκλογής της ευρωλίστας ήταν από μόνη της ένα πρόβλημα.

"Η παραίτηση μου -όσο και άλλων μελών- από την λίστα των Οικολόγων Πράσινων μετά από αυτά ήταν πια μονόδρομος. "Ήταν απόφαση δύσκολη αλλά σαφώς πολιτική".

SHARE:

24Media Network