Πλεύρης: “Να ανταποκριθεί ο ΛΑΟΣ στο κάλεσμα Σαμαρά”

Πλεύρης: “Να ανταποκριθεί ο ΛΑΟΣ στο κάλεσμα Σαμαρά”
ΒΟΥΛΗ-Στην Προανακριτική Επιτροπή για την υπόθεση Βατοπεδίου κατατίθενται τα πορίσματα των κομμάτων// Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΛΕΥΡΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΛΑΟΣ .(EUROKINISSI-ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Διαβάστε τι είπε ο πρώην βουλευτής Αθανάσιος Πλεύρης σχετικά με το ενδεχόμενο ένταξής του στη ΝΔ

Την πρόθεσή του να εξετάσει το ενδεχόμενο ένταξής του στη ΝΔ, αν ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης δεν ανταποκριθεί στο κάλεσμα του Αντώνη Σαμαρά, εξέφρασε ο πρώην βουλευτής Αθανάσιος Πλεύρης, μιλώντας στον ραδιοσταθμό Real.

“Θα είναι καταστροφικό να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση και πρέπει να δημιουργήσουμε ανάχωμα” δήλωσε ο πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ και σημείωσε ότι ο κ. Καρατζαφέρης πρέπει να ανταποκριθεί στο κάλεσμα του κ. Σαμαρά για κεντροδεξιά επανένωση, διαφορετικά ο ίδιος θα πάρει απόφαση συνείδησης.

Ο κ. Πλεύρης τόνισε ότι “πατριωτικό καθήκον σε όποιον ανήκει στον εθνικό χώρο δεν είναι να διατηρήσει την κομματική ταυτότητα, αλλά να γίνει ανάχωμα στον ΣΥΡΙΖΑ”.

“Οι συσχετισμοί έχουν αλλάξει από τις προηγούμενες εκλογές και ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κεντρικό ρόλο. Δεν είναι μόνον τα οικονομικά θέματα με τα οποία διαφωνώ πλήρως με τον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι αδήριτη αναγκαιότητα να γίνει ανάχωμα σε μία διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και πρέπει ο ΛΑΟΣ να ανταποκριθεί στο κάλεσμα” είπε ο Θ. Πλεύρης.

Απάντηση ΛΑ.Ο.Σ

“Εμείς θα κατέβουμε στις εκλογές αυτόνομα. Έχουμε 200.000 ανθρώπους πίσω μας που μας ψήφισαν, οι οποίοι στάθηκαν όρθιοι στις απειλές, τον πόλεμο της λάσπης, στα παραμύθια, στις ψεύτικες δημοσκοπήσεις” δήλωσε ο πρώην βουλευτής  Κ. Αϊβαλιώτης στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1.

“Θυμίζω ότι μέχρι και μισό τοις εκατό μας δίνανε, για να διαμορφώσουν κλίμα. Και αν 3.000 Έλληνες δεν ψήφιζαν Χρυσή Αυγή ή οποιοδήποτε άλλο κόμμα, αν 3.000 χιλιάδες Έλληνες ψήφιζαν ΛΑΟΣ αντί να ψηφίσουν Χρυσή Αυγή, θα ήμασταν μέσα στη Βουλή. Για τόσο λίγο χάσαμε την είσοδο στη Βουλή, θα την πάρουμε αυτή τη φορά”, τόνισε ο Κ. Αϊβαλιώτης κόβοντας τη συζήτηση για ένταξη του ΛΑΟΣ στη ΝΔ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα