'Πόλεμος' ανακοινώσεων Καμμένου - Δαβάκη για τα μισθολογικά των ενστόλων

'Πόλεμος' ανακοινώσεων Καμμένου - Δαβάκη για τα μισθολογικά των ενστόλων

Καμμένος εναντίον Δαβάκη για τα μισθολογικά στις Ενοπλες Δυνάμεις. Νέα ανακοίνωση - απάντηση από τον υπεύθυνο του Τομέα Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτή Λακωνίας

«Ο κ. Δαβάκης παίζει πρωτοφανή μικροπολιτικά παιχνίδια στην πλάτη των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, στους οποίους η συγκυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας - ΠΑΣΟΚ, της οποίας ήταν μέλος, έκοψε το 35% των μισθών. Καταφεύγει σε ασύστολα ψεύδη, αναζητώντας απεγνωσμένα τρόπους να ασκήσει αντιπολίτευση», αναφέρει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος στην απάντησή του στον υπεύθυνο του Τομέα Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτή Λακωνίας, Θανάση Δαβάκη.

Ο κ. Δαβάκης ανέφερε σε δήλωσή του πως παρήλθε η 30η Σεπτεμβρίου και το υπουργείο Εθνικής Άμυνας δεν έστειλε στο υπουργείο Οικονομικών τα χρηματικά ισοδύναμα για να μην ανασταλούν οι μισθολογικές προαγωγές των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων.

«Τα ισοδύναμα μέτρα, τα οποία επικαλείται ο κ. Δαβάκης, εστάλησαν στο υπουργείο Οικονομικών στις 16 Σεπτεμβρίου 2016» ανέφερε ο κ. Καμμένος .

«Η Νέα Δημοκρατία απαιτεί από την κυβέρνηση και κυρίως από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας να αντιμετωπίζει τα εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων με τον απαιτούμενο σεβασμό» ανέφερε ακόμη ο κ Δαβάκης και «όχι με ψεύδη και δήθεν άκαρπες προσπάθειες, προκειμένου ο κ. Καμμένος και το κόμμα του να αποκομίσουν μόνο επικοινωνιακά και ψηφοθηρικά οφέλη».

«Αν κάποιοι δεν σέβονται τις Ένοπλες Δυνάμεις είναι ο κ. Δαβάκης και το κόμμα του. Είναι άδικο και για τη Νέα Δημοκρατία να εκπροσωπείται από τον κ. Δαβάκη, που είτε δεν κατανοεί είτε παίζει το παιχνίδι του παραλόγου», καταλήγει η απάντηση του κ. Καμμένου.

«Θα τον παρακαλούσαμε να απαντήσει, όχι στη Νέα Δημοκρατία, αλλά στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, στο εξής απλό ερώτημα: Τα ισοδύναμα που ισχυρίζεται ότι έστειλε στο υπουργείο Οικονομικών γιατί δεν έγιναν αποδεκτά; Διότι ήταν ανεπαρκή και αναξιόπιστα» απάντησε ο Θ.Δαβάκης στον Π,Καμμένο υπογραμμίζοντας πως «θα πρέπει επιτέλους να μάθει ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις και τα στελέχη τους δικαιούνται μεγαλύτερη σοβαρότητα και αξιοπιστία από την πολιτική τους ηγεσία».

Δαβάκης: Φανερός ο πανικός του Καμμένου

«Οι Ένοπλες Δυνάμεις και τα στελέχη τους δικαιούνται μεγαλύτερη σοβαρότητα και αξιοπιστία από την πολιτική τους ηγεσία», δήλωσε ο υπεύθυνος του Τομέα Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, Θανάσης Δαβάκης, δίνοντας συνέχεια στον πόλεμο ανακοινώσεων μεταξύ του ιδίου και του Πάνου Καμμένου με αιχμή τα μισθολογικά των ενστόλων.

Αναλυτικά, αναφέρει σε ανακοίνωσή του τα εξής:

«Ο κ. Καμμένος, συνεχίζοντας την τακτική των προσωπικών ύβρεων, όπως το συνηθίζει όταν χάνει την ψυχραιμία του, επιβεβαιώνει αυτό που είπαμε: Ότι τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων θα πρέπει να λαμβάνουν υπόψη τους τον κ. Χουλιαράκη και όχι αυτόν.

Θα τον παρακαλούσαμε να απαντήσει, όχι στη Νέα Δημοκρατία, αλλά στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, στο εξής απλό ερώτημα: Τα ισοδύναμα που ισχυρίζεται ότι έστειλε στο Υπουργείο Οικονομικών γιατί δεν έγιναν αποδεκτά;

Διότι ήταν ανεπαρκή και αναξιόπιστα!

Είναι φανερός ο πανικός που τον διακατέχει από την επικείμενη απώλεια της καρέκλας του, στη διατήρηση της οποίας θυσιάζει κάθε "κόκκινη γραμμή" που κατά καιρούς ο ίδιος θέτει.

Θα πρέπει επιτέλους να μάθει ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις και τα στελέχη τους δικαιούνται μεγαλύτερη σοβαρότητα και αξιοπιστία από την πολιτική τους ηγεσία».

SHARE:

24Media Network