“Πόλεμος” στη συγκυβέρνηση μετά τις δηλώσεις Βορίδη για τον Ανδρέα Παπανδρέου

“Πόλεμος” στη συγκυβέρνηση μετά τις δηλώσεις Βορίδη για τον Ανδρέα Παπανδρέου
Eurokinissi

Άγρια κόντρα ξέσπασε στο εσωτερικό της κυβέρνησης, με αφορμή τα όσα είπε ο Μ. Βορίδης για τον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ Α. Παπανδρέου. Γεννηματά: "Ο Α. Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ άλλαξαν τη χώρα". Δ. Καρύδης: "Νοσταλγός του χουντικού παρελθόντος του ο Βορίδης" (Tweets)

Μεγάλες αντιδράσεις στο ΠΑΣΟΚ, προκάλεσε η ομιλία του Μάκη Βορίδη στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας το πρωί του Σαββάτου.

Ο Μάκης Βορίδης, κατηγόρησε τον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Παπανδρέου, ως υπεύθυνο για την κρίση που ζει σήμερα η Ελλάδα.

“Η κρίση στην Ελλάδα έχει συγκεκριμένο όνομα και επώνυμο. Για την καταστροφή του τόπου ευθύνονται οι επιλογές του ΠΑΣΟΚ, του Ανδρέα Παπανδρέου, σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή”, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βορίδης.

Γεννηματά: Ο Α. Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ άλλαξαν την Ελλάδα

Σε δήλωση προχώρησε και η υφυπουργός Άμυνας , Φ. Γεννηματά.

“Το 1981 ο Ανδρέας Παπανδρέου  και το ΠΑΣΟΚ άλλαξαν την Ελλάδα.

Ο Ανδρέας Παπανδρέου κατέστρεψε την Ελλάδα του διχασμού, του αποκλεισμού, των ανισοτήτων, των αδικιών, των πιστοποιητικών κοινωνικών φρονημάτων.

Βρισκόμαστε εδώ, για να θυμίζουμε στον κ. Βορίδη, μα και στον κάθε κ. Βορίδη, ότι το ΠΑΣΟΚ ακόμη και τώρα που είναι  λαβωμένο, εγγυάται τη δημοκρατική πορεία του τόπου. Ο κ. Βορίδης και όλοι όσοι προσπαθούν να ρίξουν  αποκλειστικά στο ΠΑΣΟΚ τις ευθύνες για την κρίση, ούτε το κόμμα τους υπηρετούν, ούτε την κυβέρνηση, ούτε την αλήθεια”, υπογράμμισε η Φώφη Γεννηματά αναφορικά με την ομιλία του Μάκη Βορίδη στο 9ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.

Σκανδαλίδης: “Μεγαλόψυχο πολίτευμα η Δημοκρατία”

Έντονη ήταν και η αντίδραση του Κώστα Σκανδαλίδη, στην επίθεση Βορίδη κατά του Ανδρέα Παπανδρέου. Σε δήλωσή του ο κ. Σκανδαλίδης αναφέρει:”Η Δημοκρατία είναι πράγματι μεγαλόψυχο πολίτευμα. Επιτρέπει σε έναν Μάκη Βορίδη που την πολέμησε λυσσαλέα, να κατακρίνει τον ηγέτη που την εγκατέστησε”.

Καρύδης: “Νοσταλγός του χουντικού παρελθόντος του ο Βορίδης”

O υπεύθυνος επικοινωνίας του κόμματος Δημήτρης Καρύδης, επιτέθηκε στον Μάκη Βορίδη, μέσω Twitter, χαρακτηρίζοντάς τον “νοσταλγό του χουντικού παρελθόντος του” και απέδωσε τα όσα είπε για τον Α. Παπανδρέου στο γεγονός ότι έμεινε εκτός κυβέρνησης.

“Ο Βορίδης, μιλώντας στο συνέδριο της ΝΔ έδωσε εξετάσεις υβρίζοντας τον Α. Παπανδρέου. Συμπεριφέρθηκε ως γνήσιος νοσταλγός του χουντικού παρελθόντος του, για να καλύψει το φτύσιμο από τον Αντ. Σαμαρά. όσο οι Βορίδηδες βρίζουν τον Ανδρέα, τόσο στην ψυχή του κόσμου ισχυροποιείται η μεγάλη προσφορά του ηγέτη της Δημοκρατικής Παράταξης στη χώρα”, έγραψε ο κ. Καρύδης

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα