Πολύδωρας: Ζούμε μια ιδιότυπη σκλαβιά το 2013 από την τρόικα, τον Σαμαρά και τον Στουρνάρα

Πολύδωρας: Ζούμε μια ιδιότυπη σκλαβιά το 2013 από την τρόικα, τον Σαμαρά και τον Στουρνάρα

"Εγώ δεν αιφνιδίασα κανέναν. Η στάση μου ήταν το αποκορύφωμα μιας προσπάθειας να τους αφυπνίσει και να τους διορθώσει", δήλωσε

Επιμένει να υποστηρίζει ότι ο νέος φόρος ακινήτων  ουσιαστικά οδηγεί στη δήμευση της περιουσίας ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Βύρωνας Πολύδωρας.

Ο κ. Πολύδωρας σε συνομιλία του με το Real.gr, δηλώνει δικαιωμένος και κάνει λόγο για «μια ιδιότυπη σκλαβιά το 2013 από την τρόικα, τον Σαμαρά και τον Στουρνάρα» και όπως δηλώνει,  αρνείται κατηγορηματικά να μπει σε συνεννόηση για τα μελλοντικά σχέδιά του. «Να δείτε τη μεγάλη εικόνα. Τι είπα στην ομιλία μου στη Βουλή. Ολα τα άλλα, αυτή τη στιγμή, είναι σαν να συζητούμε τι κάνει ο λαγός με τη χελώνα πίσω από το θάμνο» αναφέρει σε όσους τον ρωτούν σχετικά.

Όσον αφορά τις επικρίσεις σε βάρος του πως επιθυμεί την επιστροφή στη δραχμή, ο κ. Πολύδωρας επισημαίνει: «Μυθολογίες. Ας απαντήσουν επί της ουσίας. Η Ευρώπη μας έχει για φτύσιμο, αλλά και για πέταμα. Πολλοί εκτιμούν και το θέτω προς κρίση ότι επιδιώκουν να μας σουτάρουν. Και εμείς βαδίζουμε με τη στρατηγική "θα είμαι καλό παιδί και θα με φροντίσουν"», ενώ σχολιάζοντας τα χειροκροτήματα από τους βουλευτές του ΣΥΡΖΑ και των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, ο κ. Πολύδωρας δηλώνει: «Μα με χειροκρότησαν και από τη Νέα Δημοκρατία. Δέστε τι είπα. Ας απαντήσουν επί των επιχειρημάτων».

Στη συνέχεια, ο κ. Πολύδωρας αναφέρθηκε και στη διαγραφή του από την Νέα Δημοκρατία, λέγοντας: «Εγώ δεν αιφνιδίασα κανέναν. Η στάση μου ήταν το αποκορύφωμα μιας προσπάθειας να τους αφυπνίσει και να τους διορθώσει».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ξέσπασμα Πολύδωρα: "Τι οικονομική πολιτική είναι αυτή που μου ζητάτε να ψηφίσω;"

Καταψήφισε το νομοσχέδιο ο Βύρων Πολύδωρας και διεγράφη από τη ΝΔ

Β. Πολύδωρας: Ο "στρατηγός άνεμος", το φλερτ με τη Χρυσή Αυγή και η διαγραφή από τη ΝΔ

SHARE:

24Media Network