Ραντεβού για… debate έκλεισαν μέσω Twitter Κουμουτσάκος-Κατρούγκαλος

Ραντεβού για… debate έκλεισαν μέσω Twitter Κουμουτσάκος-Κατρούγκαλος
Γιώργος Κατρούγκαλος και Γιώργος Κουμουτσάκος Eurokinissi

Συζήτηση για την αιγιαλίτιδα ζώνη και την σχετική αντιπαράθεση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύθηκαν να κανονίσουν οι κ.κ. Κατρούγκαλος και Κουμουτσάκος

Ραντεβού για… debate έδωσαν μέσω twitter ο αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Γιώργος Κουμουτσάκος και ο τομεάρχης Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κατρούγκαλος, με αφορμή την κατηγορία της αξιωματικής αντιπολίτευσης για διγλωσσία της κυβέρνησης στο ζήτημα της επέκτασης της αιγιαλίτιδας ζώνης στα 12 ν.μ προς δυσμάς.

Ο Γ. Κουμουτσάκος, με tweet του αναφέρει ότι αποδέχεται την πρόκληση/πρόκληση για διάλογο, που νωρίτερα είχε απευθύνει η αναπληρώτρια Τομεάρχης Ευρωπαϊκών Υποθέσεων του ΣΥΡΙΖΑ, Σία Αναγνωστοπούλου.

Στον αναπληρωτή υπυοργό Μετανάστευσης, απάντησε ο Γ. Κατρούγκαλος, ο οποίος αναφέρει ότι είναι διαθέσιμος για διάλογο, “πολύ ευχαρίστως”,  για να απαντήσει ο Γ.Κουμουτσάκος “Ας βρεθεί ο χρόνος λοιπόν”.

Από τις σπάνιες περιπτώσεις που το πολιτικό προσωπικό της χώρας καταφέρνει να διατηρήσει τον διάλογο στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, στα πλαίσια του πολιτικού πολιτισμού χωρίς να εκτρέπεται σε ύβρεις και κατηγορίες.

Μένει να δούμε εάν η συζήτηση μεταξύ των στελεχών κυβέρνησης και αντιπολίτευσης γύρω από το ζήτημα της αιγιαλίτιδας θα πραγματοποιηθεί και εάν θα καταφέρουν και εκεί να διατηρήσουν τους ήπιους τόνους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα