Ομοφοβικό παραλήρημα Φαήλου Κρανιδιώτη και ο Γεωργιάδης σε ρόλο υπερασπιστή

Ομοφοβικό παραλήρημα Φαήλου Κρανιδιώτη και ο Γεωργιάδης σε ρόλο υπερασπιστή

Ο κατά δήλωση του προσωπικός φίλος του Αντώνη Σαμαρά αποκάλεσε το σύντροφο Χατζησάββα “αξύριστη χήρα” και ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ έσπευσε να τον υπερασπιστεί

Ο κατά δήλωση του, προσωπικός φίλος του Αντώνη Σαμαρά, στέλεχος του Δικτύου 21, Φαήλος Κρανιδιώτης, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων για τον τρόπο με τον οποίο σχολίασε όσα είπε ο σύντροφος του Μηνά Χατζησάββα στην κηδεία του.

Το δράμα του ανθρώπου δε συγκίνησε τον κ. Κρανιδιώτη, που έγραψε στο facebook:

“Μεγάλος ηθοποιός ο Χατζησάββας. Τον έχω δει στο θέατρο κι όποτε έβλεπα στην τηλεόραση πως συμμετεχει σε σειρά, ήταν κίνητρο να την δω. Τώρα γιατί πρέπει να φάμε στη μάπα την αξύριστη "χήρα" του; Άμα ο εκλιπών ήθελε να μιλήσει για όλα αυτά, θα το είχε κάνει.”

Ομοφοβικό παραλήρημα Φαήλου Κρανιδιώτη και ο Γεωργιάδης σε ρόλο υπερασπιστή
 

Παρά τις αντιδράσεις, ο κ.Κρανιδιώτης επέμενε με υβριστικά σχόλια κατά όσων στηλίτευσαν τα ομοφοβικά και ρατσιστικά γραφόμενα του, ενώ βρήκε έναν υπερασπιστή στο πρόσωπο του υποψηφίου για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη:

“Τον @failosK για πολλά μπορεί να τον κατηγορήσει κανείς αλλά σίγουρα όχι για το εάν έχει το θάρρος της γνώμης του”, έγραψε στο twitter ο κ.Γεωργιάδης, σπεύδοντας πάντως μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε και το δικό του σχόλιο, να διευκρινίσει ότι δεν συμφωνεί με τις απόψεις του κ. Κρανιδιώτη, απλώς καταδικάζει τις επιθέσεις που δέχθηκε.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία, Άδωνις Γεωργιάδης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Σύντροφος Μηνά Χατζησάββα: Δώστε μας τη δυνατότητα να ζούμε και να πεθαίνουμε με αξιοπρέπεια

SHARE: