Ομοφοβικό παραλήρημα Φαήλου Κρανιδιώτη και ο Γεωργιάδης σε ρόλο υπερασπιστή

Ομοφοβικό παραλήρημα Φαήλου Κρανιδιώτη και ο Γεωργιάδης σε ρόλο υπερασπιστή

Ο κατά δήλωση του προσωπικός φίλος του Αντώνη Σαμαρά αποκάλεσε το σύντροφο Χατζησάββα “αξύριστη χήρα” και ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ έσπευσε να τον υπερασπιστεί

Ο κατά δήλωση του, προσωπικός φίλος του Αντώνη Σαμαρά, στέλεχος του Δικτύου 21, Φαήλος Κρανιδιώτης, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων για τον τρόπο με τον οποίο σχολίασε όσα είπε ο σύντροφος του Μηνά Χατζησάββα στην κηδεία του.

Το δράμα του ανθρώπου δε συγκίνησε τον κ. Κρανιδιώτη, που έγραψε στο facebook:

“Μεγάλος ηθοποιός ο Χατζησάββας. Τον έχω δει στο θέατρο κι όποτε έβλεπα στην τηλεόραση πως συμμετεχει σε σειρά, ήταν κίνητρο να την δω. Τώρα γιατί πρέπει να φάμε στη μάπα την αξύριστη “χήρα” του; Άμα ο εκλιπών ήθελε να μιλήσει για όλα αυτά, θα το είχε κάνει.”

 

Παρά τις αντιδράσεις, ο κ.Κρανιδιώτης επέμενε με υβριστικά σχόλια κατά όσων στηλίτευσαν τα ομοφοβικά και ρατσιστικά γραφόμενα του, ενώ βρήκε έναν υπερασπιστή στο πρόσωπο του υποψηφίου για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη:

“Τον @failosK για πολλά μπορεί να τον κατηγορήσει κανείς αλλά σίγουρα όχι για το εάν έχει το θάρρος της γνώμης του”, έγραψε στο twitter ο κ.Γεωργιάδης, σπεύδοντας πάντως μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε και το δικό του σχόλιο, να διευκρινίσει ότι δεν συμφωνεί με τις απόψεις του κ. Κρανιδιώτη, απλώς καταδικάζει τις επιθέσεις που δέχθηκε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα