Σακελλαροπούλου για Τουρκία: “Οι απειλές αποσταθεροποίησης δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές”

Σακελλαροπούλου για Τουρκία: “Οι απειλές αποσταθεροποίησης δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές”
Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ/EUROKINISSI

Μήνυμα στην Τουρκία έστειλε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατά την επίσκεψή της στη Βουλγαρία, στο οποίο τόνισε πως οι "παράνομες ενέργειες" και οι "απειλές αποσταθεροποίησης" δεν είναι αποδεκτές από την ελληνική πλευρά.

Μήνυμα στην Τουρκία έστειλε από την Σόφια η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

“Είναι αναγκαίο να σταλεί σαφές μήνυμα κυρίως από εμάς, ως κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ, ότι η η συνέχιση παράνομων ενεργειών και η απειλή αποσταθεροποίησης δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές”, τόνισε.

Oλοκληρώνοντας την επίσημη επίσκεψή της στη Δημοκρατία της Βουλγαρίας, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της χώρας, Ρούμεν Ράντεφ, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, συναντήθηκε με εκπροσώπους ελληνικών συλλόγων και ομογενειακών οργανώσεων, καθώς και με καθηγητές και δασκάλους της ελληνικής γλώσσας στη Σόφια.

Νωρίτερα, η κ. Σακελλαροπούλου επισκέφθηκε το Εθνικό Αρχαιολογικό Ινστιτούτο, ενώ χθες ξεναγήθηκε στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Αλεξάνδρου Νιέφσκι.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα