news 24/7

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ

Η νέα Πρόεδρος της; Δημοκρατίας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου

Με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συναντηθεί τη Δευτέρα η Σοφία Μπεκατώρου

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου θα δεχθεί τη Δευτέρα στο Προεδρικό Μέγαρο την Ολυμπιονίκη Σοφία Μπεκατώρου, ώστε να συζητήσουν το σοβαρό "ντόμινο" καταγγελιών από αθλήτριες για σεξουαλική παρενόχληση.

Συνάντηση της Κατερίνας Σακελλαροπούλου με τον υπουργό Εξωτερικών της Βόρειας Μακεδονίας, Μπουγιάρ Οσμάνι, 14 Ιανουαρίου 2021.

Σακελλαροπούλου: Κρίσιμη η εφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών για την ένταξη της Βόρειας Μακεδονίας

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου διαβεβαίωσε τον ΥΠΕΞ της γειτονικής χώρας οτι η Ελλάδα παραμένει αρωγός στην ευρωπαϊκή προοπτική της Β. Μακεδονίας.

H Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Σακελλαροπούλου: Μήνυμα ενότητας για τη συμπλήρωση 30 χρόνων από την ίδρυση της "ΟΜΟΝΟΙΑΣ"

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας τονίζει ότι η ελληνική Πολιτεία θα στέκεται πάντα συμπαραστάτης και αρωγός στις προσπάθειές της προς όφελος των μελών της, της Αλβανίας και των ελληνοαλβανικών σχέσεων.

Η Ελλάδα σηκώνει μανίκια - Οι πρώτοι εμβολιασμοί και τα μηνύματα ελπιδας

Η Ελλάδα σηκώνει μανίκια - Οι πρώτοι εμβολιασμοί και τα μηνύματα ελπιδας

Η νοσηλεύτρια Ευσταθία Καμπισιούλη και ο 88χρονος Μιχάλης Γιοβανίδης ήταν οι πρώτοι άνθρωποι στην Ελλάδα που εμβολιάστηκαν. Έκαναν το εμβόλιο ο πρωθυπουργός και η πρόεδρος της Δημοκρατίας. Τι δήλωσαν για την ιστορική αυτή μέρα.

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου και ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Η επετειακή επίδειξη φιλανθρωπίας: Η Πρόεδρος, ο Πρωθυπουργός και ο Χαρούν Αλ Ρασίντ…

Ο Γιώργος Καρελιάς γράφει για την κοινωνική πολιτική που δεν έχει καμιά σχέση με την επετειακή επίδειξη φιλανθρωπίας, συνοδεία φωτογραφικών φακών.

Επίσκεψη της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου στην κοινωνική κουζίνα "Άλλος Άνθρωπος", 24 Δεκεμβρίου 2020

Επίσκεψη της Κατερίνας Σακελλαροπούλου στην κοινωνική κουζίνα "Ο Άλλος Άνθρωπος"

Η πρόεδρος της Δημοκρατίας παρευρέθηκε σήμερα στην κοινωνική κουζίνα "Ο Άλλος Άνθρωπος", όπου συμμετείχε στην διαδικασία διανομής του φαγητού στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Σακελλαροπούλου προς ομογενείς: "Το 2021 να αναλογιστούμε τι πετύχαμε ως έθνος αυτά τα διακόσια χρόνια"

Το 2021 "μας καλεί να αναλογιστούμε τι πετύχαμε ως έθνος αυτά τα διακόσια χρόνια, να καλλιεργήσουμε τη συλλογική μας αυτογνωσία, να ανασυνταχθούμε εσωτερικά" αναφέρει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας στο ευχετήριο μήνυμά της προς τους ομογενείς.

Επίσκεψη της προέδρου της Δημοκρατίας στην Κίναρο

ΠτΔ: ''Η κυρά Ρήνη συμβολίζει τα φετινά Χριστούγεννα - Είναι μοναχική και γενναία η ίδια''

«Η κυρά Ρήνη συμβολίζει τα φετινά Χριστούγεννα με έναν τρόπο. Είναι μοναχική και γενναία η ίδια» τόνισε η ΠτΔ Κατερίνα Σακελλαροπούλου κατά την συνάντησή της με την μοναδική κάτοικο της Κινάρου.

Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Σακελλαροπούλου για Καλάβρυτα: "Ενεργός ο δίκαιος αγώνας της επανόρθωσης"

"Η σφαγή των Καλαβρύτων, η μεγαλύτερη ναζιστική θηριωδία του Β' Παγκοσμίου Πολέμου σε ελληνικό έδαφος, έχει χαραχθεί ανεξίτηλα στην ιστορική και συλλογική συνείδηση του λαού μας" αναφέρει η κ. Σακελλαροπούλου σε επιστολή της.

Κατάθεση στεφάνου από την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, στο Μνημείο Άγνωστου Στρατιώτη, για την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων

Σακελλαροπούλου: "Ο αγώνας των Ενόπλων Δυνάμεων αξίζει τον σεβασμό και την ευγνωμοσύνη όλων μας"

"Θέλω να τους απευθύνω ένα ευχαριστώ εκ μέρους όλων των Ελλήνων και να τους διαβεβαιώσω ότι είμαστε πάντα κοντά τους, όχι απλώς με τη σκέψη μας, αλλά και με την έμπρακτη μέριμνά μας" δήλωσε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Συνάντηση της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, στο Προεδρικό Μέγαρο

Μητσοτάκης σε Σακελλαροπούλου: Επιστροφή μόνο με χαμηλή πίεση στο ΕΣΥ

Σε κανονικούς ρυθμούς μόνον, όταν θα είμαστε απολύτως σίγουροι ότι έχει μειωθεί σημαντικά η πίεση στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, τόνισε ο πρωθυπουργός - "Υλική αναγνώριση στους υγειονομικούς" ζήτησε η κ. Σακελλαροπούλου.

Αστυνομικοί τραβάνε διαδηλωτή στην Θεσσαλονίκη

Πολυτεχνείο: Όργιο καταστολής απέναντι σε διαδηλωτές που τηρούσαν τα μέτρα προστασίας

Αναίτιες επιθέσεις από την ΕΛΑΣ την ημέρα μνήμης του Πολυτεχνείου, απέναντι σε διαδηλωτές που υποδειγματικά τηρούσαν τα μέτρα προστασίας. Τι κατήγγειλε ο ΓΓ του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπας.

Κατάθεση στεφάνου στο Πολυτεχνείο από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Σακελλαροπούλου από το Πολυτεχνείο: "Η εξέγερση καθόρισε την πιο προοδευτική περίοδο της σύγχρονης ιστορίας"

"Η εξέγερση ήταν σύμβολο πολιτικής ελευθερίας και καθόρισε την πιο προοδευτική περίοδο της σύγχρονης ιστορίας μας" υπογράμμισε η ΠτΔ στο μήνυμά της για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Συνάντηση της Προέδρου της Δημοκρατίας με αντιπροσωπεία βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ και του ΜέΡΑ25 καθώς και εκπρόσωπο του Συνδέσμου Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών (ΣΦΕΑ) για την απαγόρευση των συγκεντρώσεων την επέτειο του Πολυτεχνείου

Σακελλαροπούλου για Πολυτεχνείο: "Προέχει το εθνικό συμφέρον και η διατήρηση της κοινωνικής συνοχής"

Συνάντηση της Προέδρου της Δημοκρατίας με αντιπροσωπεία βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ και του ΜέΡΑ25 καθώς και εκπρόσωπο του ΣΦΕΑ για την απαγόρευση των συγκεντρώσεων την επέτειο του Πολυτεχνείου. Ποιο μήνυμα έστειλε

Συνάντηση του Προέδρου της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου Abdel Fattah Al Sisi με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020.

Συνάντηση Σακελλαροπούλου-αλ Σίσι με το βλέμμα στην τουρκική επιθετικότητα

Κατά την συνάντηση της Αικ. Σακελλαροπούλου με τον Πρόεδρο της Αιγύπτου αλ Σίσι, στο επίκεντρο των συζητήσεων βρέθηκε η συμφωνία για μερική οριοθέτηση της ΑΟΖ και η αναζωπύρωση φαινομένων τρομοκρατίας

Αλ Σίσι: Το πρόγραμμα της επίσκεψής του στην Αθήνα - Συναντήσεις με Σακελλαροπούλου και Μητσοτάκη

Αλ Σίσι: Το πρόγραμμα της επίσκεψής του στην Αθήνα - Συναντήσεις με Σακελλαροπούλου και Μητσοτάκη

Επίσημη επίσκεψη στη χώρα μας θα πραγματοποιήσει ο Αιγύπτιος Πρόεδρος, Άμπντελ Φατάχ Αλ Σίσι. Απόψε η υποδοχή από τον Νίκο Δένδια. Το πρόγραμμα των συναντήσεών του.

Επετειακή εκδήλωση για τη συμπλήρωση 70 χρόνων από την υπογραφή της ευρωπαικής σύμβασης των δικαιωμάτων του ανθρώπου

Σακελλαροπούλου: ''Η Ευρώπη βρίσκεται μπροστά σε μια δύσκολη συγκυρία κρίσεων''

Η κυρία Σακελλαροπούλου επισήμανε ότι η Ευρώπη βρίσκεται μπροστά σε διαλυτικές τάσεις, σε μια δύσκολη συγκυρία επάλληλων κρίσεων: οικονομικών, υγειονομικών, πολιτισμικών.

Πιστοί λαμβάνουν τη Θεία Κοινωνία έξω από τον ναό του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη: Εξωτερική λιτανεία με Θεία Κοινωνία στο προαύλιο

Δεκάδες πιστοί, φορώντας μάσκες, συγκεντρώθηκαν έξω από τον ναό του Αγίου Δημητρίου για τη Λιτανεία των εικόνων. Ωστόσο, έλαβαν κανονικά τη Θεία Κοινωνία, παρά την έξαρση των κρουσμάτων.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Σακελλαροπούλου για ΟΗΕ: "Σε αυτή την ιστορική επέτειο ας αναλογιστούμε τι έχει πετύχει η ανθρωπότητα"

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου έστειλε το δικό της μήνυμα για τα 75 χρόνια από την ίδρυση του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών.

Ανδρέας Χολέβας: Ο 28χρονος ομογενής που ήρθε στην Ελλάδα για να γίνει εύζωνας

Ανδρέας Χολέβας: Ο 28χρονος ομογενής που ήρθε στην Ελλάδα για να γίνει εύζωνας

Συγκινητικό μήνυμα της Προέδρου της Δημοκρατίας για τον Ανδρέα Χολέβα, τον ομογενή που ήρθε από την Αμερική στην Ελλάδα για να υπηρετήσει στην Προεδρική Φρουρά.

H κ. Σακελλαροπούλου καταθέτει στεφάνι στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη

Σακελλαροπούλου: "Να μην ξαναδούμε ποτέ στην πατρίδα μας νοσταλγούς ιδεολογιών που αιματοκύλησαν τον κόσμο"

"Να μην ξαναδούμε ποτέ στην πατρίδα μας, στη χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία, νοσταλγούς ιδεολογιών που αιματοκύλησαν τον κόσμο", τόνισε η ΠτΔ με την ευκαιρία της 76ης επετείου Απελευθέρωσης της Αθήνας.

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου και ο Νίκος Αναστασιάδης σε συνάντησή τους στην Αθήνα τον Ιούλιο του 2020

Στήριξη Σακελλαροπούλου σε Αναστασιάδη για τα Βαρώσια

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε προς τον Κύπριο ομόλογό της την πλήρη αλληλεγγύη και στήριξη της Ελλάδας, μετά την απόφαση της Τουρκίας για το άνοιγμα του παραλιακού μετώπου των Βαρωσίων.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank κ. Φωκίων Καραβίας, με τον Πρόεδρο της Πολιτιστικής Εταιρείας Επιχειρηματιών Βορείου Ελλάδος, κ. Σταύρο Ανδρεάδη και τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη.

Eurobank: Χορηγός της τελετής απονομής του Βραβείου "Αυτοκράτειρα Θεοφανώ"

Το πρώτο Βραβείο απονεμήθηκε στο πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ERASMUS, ενός θεσμού που εκφράζει έμπρακτα την ιδέα της ευρωπαϊκής συνεργασίας και κινητικότητας.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Σακελλαροπούλου: Η σημερινή ημέρα είναι σημαντική για τη Δημοκρατία

Η Προέδρος της Δημοκρατίας αναφέρθηκε στην απόφαση του δικαστηρίου για τη Χρυσή Αυγή ως επιβεβαίωση ότι θεσμοί της Δημοκρατίας έχουν τη δυνατότητα να ανατρέψουν κάθε προσπάθεια υπονόμευσης

Από τη συνάντηση της Κατερίνας Σακελλαροπούλου με τον Γενς Στόλτενμπεργκ.

Σακελλαροπούλου σε Στόλτενμπεργκ: Η Άγκυρα να λάβει σαφές μήνυμα

"Υψίστης σημασίας το μήνυμα που θα λάβει η Άγκυρα να είναι απολύτως σαφές. Ευανάγνωστο και όχι διφορούμενο" τόνισε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου κατά τη συνάντησή της με τον Γενς Στόλτενμπεργκ.

H Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Σακελλαροπούλου: Η Κάρπαθος ένας από τους τελευταίους θύλακες παραδοσιακού πολιτισμού στην Ελλάδα

Η κυρία Σακελλαρόπουλου επισκέφθηκε την Όλυμπο και το Μεσοχώρι όπου την υποδέχθηκαν οι τοπικές αρχές και κάτοικοι με τις παραδοσιακές φορεσιές

H Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Σακελλαροπούλου: Πρώτος στόχος της βιώσιμης ανάπτυξης η εξάλειψη της φτώχειας

Στις τρέχουσες συνθήκες της πανδημίας, καθίσταται ακόμα πιο επιτακτική η ανάγκη να προστατευθούν τα ευπαθή άτομα και οι ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, τόνισε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας στο 4ο Συνέδριο του Economist.

Εκδήλωση για τον εορτασμό επετειου 2.500 χρονων απο τη ναυμαχία της Σαλαμίνς  παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας  Κατερίνας Σακελλαροπούλου, και του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. (EUROKINISSI/ ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)

Εκδήλωση για τα 2500 χρόνια από τη μάχη των Θερμοπυλών και τη ναυμαχία της Σαλαμίνας παρουσία των Κ. Σακελλαροπούλου - Κ. Μητσοτάκη

Η εκδήλωση ήταν ενταγμένη σε μια σειρά από συμβολικές δράσεις και εκδηλώσεις μνήμης για την επέτειο της μάχης των Θερμοπυλών και τη ναυμαχία της Σαλαμίνας.