ΣΥΡΙΖΑ για αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: “Δεν ξεχνάμε τα εγκλήματα των νεοναζί”

Διαβάζεται σε 1'
ΣΥΡΙΖΑ για αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: “Δεν ξεχνάμε τα εγκλήματα των νεοναζί”
ΣΥΡΙΖΑ INTIME

Η αποφυλάκιση του Νίκου Μιχαλολιάκου “προκαλεί βάναυσα τις δημοκρατικές πεποιθήσεις του ελληνικού λαού” τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Την απόφαση του δικαστικού συμβουλίου Λαμίας να βρεθεί εκτός φυλακής ο καταδικασθείς αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης, Χρυσή Αυγή, Νίκος Μιχαλολιάκος, σχολίασε με ανακοίνωσή του νωρίτερα, σήμερα, Παρασκευή (12/9), ο ΣΥΡΙΖΑ.

“Η αποφυλάκιση του αμετανόητου αρχηγού της ναζιστικής, εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, Νίκου Μιχαλολιάκου, προκαλεί βάναυσα τις δημοκρατικές πεποιθήσεις του ελληνικού λαού και θεμελιώδεις αρχές του Κράτους Δικαίου” αναφέρει, και προσθέτει:

“Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεν ξεχνά τον Παύλο Φύσσα. Δεν ξεχνάμε τα εγκλήματα των νεοναζί στις γειτονιές και στους χώρους δουλειάς, το μίσος, το ρατσιστικό  μένος τους και την βία που πρεσβεύουν και ασκούν, έχοντας ως στόχο τη δημοκρατία και θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα”.    

“Είναι η ώρα τα δημοκρατικά πολιτικά κόμματα, τα κοινωνικά κινήματα, οι συλλογικότητες, κάθε δημοκράτης πολίτης, να δυναμώσουν τον αγώνα τους απέναντι στον φασισμό με κάθε μορφή του, αλλά και στις φασιστικές πρακτικές”, καταλήγει.

Σχετικό Άρθρο

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα