Σκληρό μήνυμα Καμμένου: Αν δεν πάρουμε αυτό που θέλουμε, θα τα κάνουμε όλα Κούγκι

Σκληρό μήνυμα Καμμένου: Αν δεν πάρουμε αυτό που θέλουμε, θα τα κάνουμε όλα Κούγκι

Την άμεση διερεύνηση των καταγγελιών για ψευδές έλλειμμα, ύψους 4 δισ. ευρώ στο χώρο της άμυνας που χρησιμοποιήθηκε για το φούσκωμα του ελλείμματος το 2009, προανήγγειλε ο Πάνος Καμμένος

Σκληρό μήνυμα προς το Βερολίνο ότι η κυβέρνηση δεν πρόκειται να κάνει πίσω και θα επιμείνει μέχρι τέλους στις θέσεις της έστειλε ο Πάνος Καμμένος.

"Αν δεν πάρουμε αυτό που θέλουμε, θα το κάνουμε Κούγκι", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καμμένος μιλώντας σε στρατιωτικούς συντάκτες το μεσημέρι της Τετάρτης.

"Η δανειακή σύμβαση, για την οποία θα υποβάλλει αίτημα παράτασης η ελληνική κυβέρνηση, δεν έχει σχέση με το μνημόνιο" ανέφερε.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας είπε ότι η δανειακή σύμβαση δεν συνδέεται με το Μνημόνιο και ότι θα μπορούσε να αποτελέσει βάση το έγγραφο Μοσκοβισί. "Θα εξετάσουμε εναλλακτικές λύσεις σε περίπτωση που η Ε.Ε. δεν τηρήσει τις δεσμεύσεις της".

Παράλληλα, ο Πάνος Καμμένος είπε ότι μέσα στην άλλη εβδομάδα θα αρχίσει να εξετάζεται καταγγελία για ψευδές έλλειμμα ύψους 4 δις. ευρώ από τον χώρο της άμυνας που χρησιμοποιήθηκε για το φούσκωμα του ελλείμματος το 2009.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Καμμένος, Eurogroup
SHARE:

24Media Network