Σκούφα: Προσπαθούν να χτίσουν καριέρες πάνω σε εθνικό ζήτημα

Σκούφα: Προσπαθούν να χτίσουν καριέρες πάνω σε εθνικό ζήτημα
Η Μπέτυ Σκούφα Eurokinissi

Η βουλευτής Κατερίνης του ΣΥΡΙΖΑ Μπέτυ Σκούφα τόνισε ότι άνθρωποι από την άκρα δεξιά επιχειρούν να εκμεταλλευτούν για δικό τους όφελος το μακεδονικό ζήτημα.

“Οργανωμένες ομάδες που αποκαλούν τον εαυτό τους μέλη του πατριωτικού μετώπου, είναι της άκρας δεξιάς και προσπαθούν να χτίσουν καριέρες πάνω σε ένα σημαντικό εθνικό ζήτημα, όπως η Συμφωνία των Πρεσπών”.

Αυτό δήλωσε στον news247 στους 88,6 η Μπέττυ Σκουφά σε σχέση με τα επεισόδια της Πέμπτης στην Κατερίνη στην εκδήλωση με ομιλητή τον Δημήτρη Τζανακόπουλο. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι επρόκειτο για κομματική ανοιχτή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε ότι τα άτομα στην αντισυγκέντρωση ήταν λιγότερα από κάθε άλλη φόρα.

Όπως είπε, φώναζαν συνθήματα του τύπου “είστε προδότες, εθνομηδενιστές” και άλλα για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Τόνισε ότι τα δημοκρατικά αντανακλαστικά και της τοπικής κοινωνίας στην Κατερίνη ήταν πολύ καλά.

Η κα.Σκούφα διαχώρισε τη διαφωνία των πολιτών για τη Συμφωνία από τις φασιστικής έμπνευσης πρακτικές, όπως είπε. Κατά την ίδια, η τρομοκράτηση σε βάρος βουλευτών είναι στην πραγματικότητα μία προσπάθεια τρομοκράτησης συνολικά της κοινωνίας.

Τόνισε ότι αν και νωρίς ακόμα, οι πολίτες αρχίζουν να συνειδητοποιούν τι δυναμική ανοίγει η Συμφωνία των Πρεσπών, παρά την παραπληροφόρηση και το γεγονός ότι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ γνώριζαν τα διπλωματικά γεγονότα.

Για το εγχείρημα της Κεντροαριστεράς είπε: “Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να είναι και θα είναι ο κορμός της επόμενης κυβέρνησης με σαφή κέντρο-αριστερά χαρακτηριστικά. Ο πόλος αυτός δεν φτιάχνεται με υλικά του παρελθόντος που έχουν καταδικαστεί άλλωστε από τη συνείδηση του ελληνικού λαού. Πρέπει να είμαστε ανοιχτοί σε καινούργιες ιδέες, με προοδευτικό και κοινωνικό πρόσημο πάντα”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version