Σπυράκη για ανασχηματισμό: Ειδικά για τον Κουβέλη ήταν δίκαιο και έγινε πράξη

Η ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, από την Εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Ευρωβουλευτή, κυρία Μαρία Σπυράκη, πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017, στις 12:00 το μεσημέρι, στα κεντρικά γραφεία του Κόμματος. (EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος)
Η ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, από την Εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Ευρωβουλευτή, κυρία Μαρία Σπυράκη, πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017, στις 12:00 το μεσημέρι, στα κεντρικά γραφεία του Κόμματος. (EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος) EUROKINISSI

Η εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ σχολίασε καυστικά τις αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα, υποστηρίζοντας: "Αν μην τι άλλο, o κ. Τσίπρας με τις επιλογές του διασκεδάζει τουλάχιστον τους πολίτες"

Αιχμηρή για τον ανασχηματισμό και ιδιαίτερα για τη συμμετοχή του Φώτη Κουβέλη στην κυβέρνηση ήταν η εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη.

"Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και με ανθρώπους που έρχονται από το προχθές ο κ. Τσίπρας προχώρησε στον τελευταίο ανασχηματισμό της θητείας του. Αν μην τι άλλο, o κ. Τσίπρας με τις επιλογές του διασκεδάζει τουλάχιστον τους πολίτες για να ξεχνούν πρόσκαιρα την καταστροφική πολιτική του. Τον ευχαριστούμε. Ειδικά για τον κ. Κουβέλη ήταν δίκαιο και έγινε πράξη", δήλωσε η κ.Σπυράκη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ανασχηματισμός, Κουβέλης, Νέα Δημοκρατία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Η νέα σύνθεση της κυβέρνησης. Εκπλήξεις με Δραγασάκη- Κουβέλη

ADVERTISING

SHARE: