Σπυράκη: Η κ. Μητσοτάκη δεν γνωρίζει ούτε εξ όψεως τον κ. Σφακιανάκη

Η Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Ευρωβουλευτής, κυρία Μαρία Σπυράκη
Η Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Ευρωβουλευτής, κυρία Μαρία Σπυράκη EUROKINISSI

Για προσφυγή της Μαρέβας Μητσοτάκη στη δικαιοσύνη μίλησε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ απαντώντας στον κυβερνητικό εκπρόσωπο σχετικά με την υπόθεση πώλησης αμυντικού υλικού στη Σαουδική Αραβία και τον φερόμενο ως μεσάζοντα

«Η κυρία Μητσοτάκη δεν γνωρίζει ούτε εξ όψεως τον κ. Σφακιανάκη και ήδη κινείται νομικά εναντίον των άθλιων συκοφαντών και των φερέφωνων του Μαξίμου» τόνισε η Μαρία Σπυράκη απαντώντας στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο, που κάλεσε τον πρόεδρο της ΝΔ να δώσει εξηγήσεις για το «ποια η σχέση του κ. Σφακιανάκη τόσο με τον ίδιο, όσο και με τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της συζύγου του».

«Οι κ. Τσίπρας και Καμμένος θα λογοδοτήσουν μαζί για το σκάνδαλο με τους μεσάζοντες και την απώλεια 66 εκ. ευρώ από τα δημόσια ταμεία. Οι Έλληνες έχουν καταλάβει ποιοι πήγαν να πάρουν μίζες» τόνισε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ σε συνέχεια της αντιπαράθεσης σχετικά με την πώληση αμυντικού υλικού στη Σαουδική Αραβία.

Όπως σημείωναν «γαλάζιες» πηγές «η Κυβέρνηση πιάστηκε “με την γίδα στην πλάτη” και τώρα προσπαθεί να την ξεφορτωθεί».

ADVERTISING

«Αφού πρώτα αρνήθηκε το αίτημα της Ν.Δ. να εξεταστούν κεκλεισμένων των θυρών όλα τα πρόσωπα που είχαν ανάμειξη στην υπόθεση της πώλησης πολεμικού υλικού στη Σαουδική Αραβία, σήμερα δρομολόγησε τη σύγκληση της επιτροπής προκειμένου να ακυρώσει τη σκανδαλώδη συμφωνία» έλεγαν οι ίδιες πηγές, τονίζοντας ότι «είναι απολύτως ξεκάθαρο ότι η Κυβέρνηση, μέσα στον πανικό της από τις καθημερινές αποκαλύψεις, προσπαθεί με κάθε τρόπο να κουκουλώσει την υπόθεση, ώστε να μην υπάρχει αντικείμενο περαιτέρω διερεύνησης».

«Να ξέρουν καλά όμως ότι κάθε προσπάθεια συγκάλυψης ή αντιπερισπασμού θα πέσει στο κενό. Η ιστορία θα φτάσει μέχρι τέλους και οι ευθύνες, πολιτικές και δικαστικές θα αποδοθούν σε όλους», σημείωσαν με νόημα οι ίδιες πηγές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Βουλή: Προς ανάκληση η διακρατική συμφωνία με τη Σαουδική Αραβία

Η κυβέρνηση ζητά απαντήσεις για τον κρητικό μεσάζοντα

SHARE:

24Media Network