Σπυράκη: Ο Τσίπρας να δώσει εξηγήσεις για πλειστηριασμούς και Καμμένο

Σπυράκη: Ο Τσίπρας να δώσει εξηγήσεις για πλειστηριασμούς και Καμμένο
ΑΘΗΝΑ-Συνέντευξη Τύπου έδωσαν η Τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης, βουλευτής ΑΚΌ Αθηνών, Ντόρα Μπακογιάννη, ο αναπληρωτής Τομεάρχης, βουλευτής Κορινθίας, Χρίστος Δήμας και η ευρωβουλευτής, Μαρία Σπυράκη,που πραγματοποιήθηκε στα Κεντρικά Γραφεία της ΝΔ ,με κεντρικό θέμα η πορεία απορρόφησης των πόρων του ΕΣΠΑ.(Eurokinissi-ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) Eurokinissi

Για «άρον άρον κλείσιμο της αξιολόγησης των πλειστηριασμών» κάνει λόγο η εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ ζητώντας παράλληλα εξηγήσεις από τον πρωθυπουργό για την υπόθεση Καμμένου και Σαουδικής Αραβίας

Το τέταρτο μνημόνιο έχει ήδη υπογραφεί και αρχίζει από τον Αύγουστο δηλώνει η εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ σημειώνοντας ότι η κυβέρνηση «τρέχει άρον-άρον να κλείσει την αξιολόγηση των πλειστηριασμών».

Πιο συγκεκριμένα η Μαρία Σπυράκη με δήλωσή της αναφέρει ότι «η κυβέρνηση τρέχει να κλείσει άρον – άρον την αξιολόγηση των πλειστηριασμών, έχοντας ήδη υπογράψει το τέταρτο μνημόνιο, που αρχίζει τον Αύγουστο, χωρίς χρηματοδότηση και ενώ η οικονομία συνεχίζει να σέρνεται. Τώρα, το τίμημα είναι οι πλειστηριασμοί της πρώτης κατοικίας, την οποία η ΝΔ είχε προστατεύσει μέχρι του ποσού των 200.000 ευρώ. Είναι προφανές ότι η χώρα χρειάζεται το ταχύτερο πολιτική αλλαγή».

Παράλληλα η ΝΔ ζητάει εξηγήσεις από τον πρωθυπουργό αναφορικά με τις καταγγελίες της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τα «ψευδοέγγραφα» που προσκόμισε στη βουλή ο υπουργός Άμυνας. Η Μαρία Σπυράκη τόνισε χαρακτηριστικά ότι «εδώ και 5 μέρες, ο κ. Τσίπρας παραμένει σιωπηλός μπροστά στις αποκαλύψεις ότι ο κ. Καμμένος κατέθεσε στη Βουλή μη γνήσια έγγραφα για το σκάνδαλο στο οποίο εμπλέκεται. Από χθες προκύπτει, ως ενδεχόμενο, πολεμικό υλικό της Ελλάδος να έχει φτάσει παρανόμως στη Συρία και ίσως στα χέρια τρομοκρατών. Ο κ. Τσίπρας έχει υποχρέωση να δώσει σήμερα κιόλας εξηγήσεις».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα