Στάθης Λεουτσάκος: Διαπραγματευόμαστε στο πλαίσιο της λαϊκής εντολής

Στάθης Λεουτσάκος: Διαπραγματευόμαστε στο πλαίσιο της λαϊκής εντολής

Τι δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθης Λεουτσάκος, για τις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης και τις εναλλακτικές λύσεις

«Βήματα πίσω δεν μπορεί να κάνει η κυβέρνηση γιατί δεν οδηγούν πουθενά», διεμήνυσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Λεουτσάκος προς το εσωτερικό του κυβερνώντος κόμματος, προσθέτοντας ότι «η κυβέρνηση δεν υπάρχει περίπτωση να κινηθεί έξω από το προγραμματικό της πλαίσιο», ενώ απέφυγε να δεσμευτεί ότι θα ψηφίσει στη Βουλή ενδεχόμενη συμφωνία.

«Διαπραγματευόμαστε στο πλαίσιο της λαϊκής εντολής και οφείλουν οι εταίροι και δανειστές να κατανοήσουν ότι δεν μπορούν να συμπεριφέρονται σε μια χώρα – μέλος της ΕΕ και της ΟΝΕ σα να είναι μια νέου τύπου αποικία και να την περιθωριοποιήσουν από αυτό που λέμε Ευρώπη. Ευρώπη δεν είναι Μεσαίωνας», ανέφερε χαρακτηριστικά στον ΣΚΑΪ.

«Υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις απέναντι σε ωμούς εκβιασμούς που δέχεται η χώρα μας και πρέπει να τους αναζητήσουμε, (...) τι θέλουν να μας πουν ότι ο αυτοκράτορας Σόιμπλε καθορίζει την ευρωπαϊκή πορεία»; διερωτήθηκε ο βουλευτής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Κυβέρνηση
SHARE:

24Media Network