Στη βουλή το πόρισμα του ΣΔΟΕ για τους συγγενείς Παπακωνσταντίνου

Στη βουλή το πόρισμα του ΣΔΟΕ για τους συγγενείς Παπακωνσταντίνου

Εκ νέου κατάθεση των συγγενών του Γιώργου Παπακωνσταντίνου για την επίμαχη λίστα Λαγκάρντ. Αναμένεται να δοθεί απάντηση για το εάν τα περιουσιακά τους στοιχεία δικαιολογούν τις καταθέσεις τους

Στη σημασία του πορίσματος του ΣΔΟΕ, με τα περιουσιακά στοιχεία των συγγενών του Γιώργου Παπακωνσταντίνου που φτάνει τη Δευτέρα στη Βουλή, αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Προκαταρκτικής Επιτροπής για τη λίστα Λαγκάρντ Χρήστος Μαρκογιαννάκης.

Ο κ. Μαρκογιαννάκης, μιλώντας στη ΝΕΤ, τόνισε ότι από το πόρισμα θα κριθεί ο χαρακτήρας των αδικημάτων που αποδίδονται στο Γιώργο Παπακωνσταντίνου.

Να σημειωθεί ότι την Τρίτη οι τρεις εξαδέλφες του Γ. Παπακωνσταντίνου έχουν κληθεί να καταθέσουν εκ νέου στην επιτροπή.

Νέα σελίδα στην υπόθεση με τη λίστα λαγκάρντ ανοίγει αυτή την εβδομάδα καθώς τη Δευτέρα θα φτάσει στη Βουλή το πόρισμα του ΣΔΟΕ, όπου θα καταγράφεται αναλυτικά η περιουσιακή κατάσταση των συγγενών του Γιώργου Παπακωνσταντίνου των οποίων τα ονόματα είχαν απαλειφθεί από τη λίστα Λανγκάρντ.

Οι ειδικοί αναμένεται να απαντήσουν αν τα δηλωθέντα περιουσιακά στοιχεία δικαιολογούν τις καταθέσεις που εμφανίζονται στη λίστα Λαγκάρντ.

Τη Δευτέρα εξάλλου ο Γ. Παπακωνσταντίνου θα παραλάβει από την επιτροπή που ερευνά την υπόθεση όλο το υλικό της δικογραφίας

Την Τρίτη το απόγευμα είναι προγραμματισμένο να περάσουν το κατώφλι της Βουλής και οι εξαδέλφες του υπουργού Οικονομικών. Να σημειωθεί ότι στην προηγούμενη κλήτευση τους από την επιτροπή απάντησαν με γραπτό υπόμνημα.

Προ ημερών ο Γ. Παπακωνσταντίνου από το βήμα της Βουλής επανέλαβε ότι δεν έχει καμία σχέση με την αφαίρεση των ονομάτων των συγγενών του από τη λίστα Λαγκάρντ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα