Στη Βουλή το βίντεο της Κεφαλογιάννη

Στη Βουλή το βίντεο της Κεφαλογιάννη

Τι περιέχει η ερώτηση βουλευτών της ΔΗΜΑΡ σχετικά με το Flashmob βίντεο του ΕΟΤ και της Όλγας Κεφαλογιάννη. Δείτε το επίμαχο βίντεο (Vid)

Ερώτηση για το βίντεο του ΕΟΤ που γυρίστηκε στο Λονδίνο με "πρωταγωνίστρια" την υπουργό Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, κατέθεσαν οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ, Μ. Γιαννακάκη και Θ. Ψύρρας.

Οι βουλευτές αναφέρουν ότι το βίντεο στοίχισε 75.000 ευρώ, από τα οποία τα 15.000 δαπανήθηκαν μόνο για τις ανάγκες της δεξίωσης που ακολούθησε τα γυρίσματα.

Συγκεκριμένα υποστηρίζουν:

"Τα ποσά που δαπανήθηκαν, ειδικά αυτά για την κάλυψη των αναγκών της δεξίωσης, δεν ανταποκρίνονται στην Ελληνική οικονομική πραγματικότητα.

Επιπροσθέτως, ο τρόπος που δαπανήθηκαν δεν είναι ο βέλτιστος, καθώς είναι εξαιρετικά αμφίβολος ο αντίκτυπος που μπορεί να έχει μία εκδήλωση Flashmob σε βάθος χρόνου, δεδομένου ότι ανεξαρτήτως της αναπαραγωγής του δρώμενου, η δυναμική του κεντρικού μηνύματος ενός τέτοιου γεγονότος περιορίζεται στο χρονικό και τοπικό σημείο εκτέλεσής του.

Παράλληλα, η αναφορά σε οποιοδήποτε στοιχείο που μπορεί να παραπέμπει στην Ελλάδα ως τουριστικό προορισμό, είναι εξαιρετικά περιορισμένη".

Ρωτούν την αρμόδια υπουργό:

1. Με ποιο σκεπτικό προέβη στην πραγματοποίηση μιας τέτοιας, αμφιβόλου αποτελέσματος, παραγωγής;

2. Με ποιο σκεπτικό έγιναν αυτές οι δαπανηρές επιλογές, τόσο σε σχέση με το περιεχόμενο της εκδήλωσης, όσο και με την τοποθεσία της δεξίωσης;

3. Διενεργήθηκε σχετικός διαγωνισμός και αν ναι, με ποιους όρους και με ποια κριτήρια έγινε η συγκεκριμένη επιλογή;

Σημειώνεται ότι μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από τη δημοσιοποίηση του βίντεο και του κόστους παραγωγής του, ο ΕΟΤ έσπευσε να το "εξαφανίσει" από τη σελίδα του στο Youtube.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Πόσο μας κόστισε το Flash-mob βίντεο του ΕΟΤ

"Greece welcomes you": Το νέο Flashmob βίντεο του ΕΟΤ

Flashmob London

SHARE:

24Media Network