Συρίγος: Ο Ερντογάν προσπαθεί να τα βρει με την Ευρώπη

Συρίγος: Ο Ερντογάν προσπαθεί να τα βρει με την Ευρώπη
Ο αναπληρωτής καθηγητής Διεθνούς Δικαίου και Εξωτερικής Πολιτικής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και υποψήφιος με τη ΝΔ Άγγελος Συρίγος Eurokinissi

Απαισιόδοξος για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις εμφανίστηκε στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 ο αν. καθηγητής του Παντείου, τονίζοντας ότι δεν θα βελτιωθούν όσο υπάρχει το Κυπριακό ζήτημα και η εκεί ΑΟΖ.

Να τα βρει με την Ευρώπη και να κινηθεί στις αγορές, προσπαθεί ο Ταγίπ Ερντογάν και σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η απελευθέρωση των δύο ελλήνων αξιωματικών, εκτίμησε, μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 και την εκπομπή “Παιχνίδια Εξουσίας” με τον Βασίλη Σκουρή, ο αναπληρωτής καθηγητής διεθνούς δικαίου και εξωτερικής πολιτικής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, Άγγελος Συρίγος.

Για τους οκτώ τούρκους αξιωματικούς που βρήκαν καταφύγιο στην Ελλάδα μετά το πραξικόπημα του Ιουλίου του 2016, στη γείτονα, ο κ. Συρίγος εξέφρασε την άποψη ότι η υπόθεση θα περάσει στα χαμηλά και θα φύγουν από τη χώρα, αν δεν το έχουν κάνει ήδη.

Ο καθηγητής εμφανίστηκε απαισιόδοξος όσον αφορά τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, οι οποίες, όπως είπε, είναι ανεξάρτητες με την Ευρώπη και τις ΗΠΑ και δεν μπορούν να βελτιωθούν, όσο υπάρχει το Κυπριακό ζήτημα και η εκεί ΑΟΖ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα